Vișina Nouă dispută meciul anului cu Pandurii

21 Sep. 2011, 10:11 Stiri
Vișina Nouă dispută** meciul anului cu Pandurii

Echipa pregătită de Marius Stoica va susține astăzi, la Târgu Jiu, cea mai importantă partidă din istoria clubului. În „șaisprezecimile” Cupei României, Sportul întâlnește formația de prim eșalon Pandurii, într-un joc în care gorjenii sunt marii favoriți la obținerea calificării.

„Pentru noi este un meci eveniment, un meci spectacol. Întâlnim echipa momentului, care a învins Steaua cu 2-1 și este pe locul al treilea în clasament”, spune directorul sportiv al grupării din Vișina Nouă, Adrian Rafailă, înaintea confruntării cu elevii antrenorului Petre Grigoraș.

Pe stadionul „Municipal”, jucătorii formației de Liga a III-a vor întâlni o echipă printre ai cărei componenți se află fotbaliști ca Mingote, Cardoso, Chiricheș sau Voiculeț, în fața cărora speră să producă surpriza. Dacă Sportul se prezintă la această partidă în urma succesului obținut în compania „satelitului” grupării Gaz Metan Mediaș, cei de la Pandurii vin după victoria reușită la Ploiești, cu Steaua, într-un dispută care a adus accidentarea gravă a lui Cosmin Băcilă – fractură de tibie și peroneu.

„N-avem nimic de pierdut”

Oficialul oaspeților, Adrian Rafailă, își dorește ca jucătorii aflați sub comanda lui Stoica să dea o replică bună gorjenilor în această după-amiază.

„N-avem nimic de pierdut. Jucăm 11 la 11, noi am câștigat deja că suntem în faza asta cu o formație de Divizia A. La pariuri avem cotă 15, așa că cine vrea să se îmbogățească, să meargă pe Vișina Nouă. Suntem încrezători, eu unul n-am nicio teamă și ar fi păcat ca la un astfel de meci să fim cu coada între picioare. Atmosfera la echipă este foarte bună, relaxată, nu sunt probleme de lot, mergem să jucăm fotbal. Pandurii e o echipă cu un antrenor bun, îi respectăm mai mult decât formațiile din seria noastră. După acest meci vom primi în jur de 4.000 de euro, bani care sunt de folos unui club ca al nostru, dar poate ne calificăm, să luăm 10.000”
, a mai declarat Rafailă.

Partida dintre Pandurii Târgu Jiu și Sportul Vișina Nouă se va disputa cu începere de la ora 16.00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Cătălin Popa (Pitești), ajutat la cele două tușe de Claudiu Florea (Pitești) și George Neacșu (Câmpulung Muscel). Observatorii meciului sunt Florin Chivulete (București) și Oleg Iacomi (Pitești).

sursa: Gazeta Nouă

21 Sep. 2011, 10:11 Stiri
Pe aceeași temă