Viitorul Lechința a spus pas Cupei, Seso merge în turul 3

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 13:51 Stiri
Viitorul Lechința a spus pas Cupei,** Seso merge în turul 3

Astăzi, cu începere de la ora 17,30, se dispută partidele contând pentru faza a II-a a Cupei României-Timișoreana, ediția 2013-2014. După ce a câștigat faza județeană a competiției, Viitorul Lechința a trecut fără joc de prima fază, fiind programată pentru faza a doua a competiției să joace pe teren propriu împotriva echipei FC Seso Câmpia Turzii.

Meciul programat pe terenul din Lechința nu se va disputa, întrucât gazdele au făcut o adresă la Asociația Județeană de Fotbal și Federația Română de Fotbal, adresă în care au cerut ca jocul să nu se dispute din cauza costurilor prea mari de organizare și a lipsei de efectiv din cadrul lotului de jucători.

Romeo Florian, primar Lechința: „Organizarea acestui joc implica o cheltuială materială prea mare, pe care noi nu ne-o puteam permite în acest moment. Este o onoare pentru noi faptul că am ajuns până în acestă fază a competiției, dar am hotărât ca banii pe care i-am fi cheltuit cu organizarea acestui joc să-i păstrăm pentru participarea în campionat”.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 13:51 Stiri
Pe aceeași temă