Viitorul Axintele a trimis Olimpia la plimbare

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 19:28 Stiri

Meciul din Cupa României care marți a adus față în față pe fostele colege de serie din sezonul trecut al Ligii a III-a,Olimpia Rm. Sărat și Viitorul Axintele (0-2) a semănat mai degrabă, cu unul amical. Dovadă în acest sens o constituie faptul că formația gazdă nu a avut niciun fel de reținere când a folosit doi jucători care nici măcar nu erau trecuți pe foia de joc! Este vorba despre Roman și Măndoiu, acesta din urmă reușind ,,performanța” de a marca, însă, în propria poartă.

Cotați cu prima șansă, având în vedere diferența de valoare, ialomițenii au dominat în mare parte partida, iar cu cinci minute înainte de finalul reprize întâi au înscris prin Măzărache, care cu un șut puternic din interiorul careului a fructificat pasa lui Bogoroviță. Pecetea pe victoria oaspeților a fost pusă de ,,invizibilul” Măndăoiu care în minutul 73 și-a făcut simțită prezența în teren printr-un autogol pentru care cei de la Axintele i-au mulțumit cu aplauze.

A fost dealtfel și rezultatul final al unui meci în care Olimpia Rm. Sărat a vrut doar să vadă ce mai are de pus la punct pentru Superliga lui Coșconea.

Articol și foto de Adi SOARE

    
 

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 19:28 Stiri
Pe aceeași temă