VIDEO | Pancu, discurs superb ținut în vestiar înainte de meciul cu contracandidata la promovare: „Aici e Rapid, îi batem pe ăia!”

Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 11:15 Stiri
VIDEO | Pancu, discurs superb ținut în vestiar înainte de meciul cu contracandidata la promovare:**

Daniel Pancu (41 de ani) a ținut un discurs prin care i-a făcut pe jucătorii Rapidului să se ridice în picioare și să cânte, la finalul victoriei obținute duminică, 3-2 cu CS Tunari, pe teren propriu, care a readus echipa din Giulești pe primul loc în Seria a 2-a a Ligii 3.

Pus în funcția de antrenor în locul lui Constantin Schumacher, Pancone e neînvins în cele patru meciuri jucate de Rapid, a dus echipa pe primul loc în această stagiune și, în vestiar, de față cu toată echipa, a mutat atenția spre meciul din etapa viitoare, cu Unirea Slobozia, considerată principala contracandidată la promovarea în Liga 2.

„Jos pălăria. Sincere felicitări pentru modul cum ați interpretat jocul acesta din punct de vedere al implicării. Toată lumea are 10 cu felicitări la capitolul atitudine. Vedeți foarte bine cum se autodepășesc când joacă cu voi, când joacă cu asemenea public vor cu toții să fie în locul vostru. Când ne ridicăm la nivel de implicare nu avem probleme cu nimeni. Ne așteaptă duminică finala campionatului de până acum. Vă spun, pregătitor, că ne așteaptă un război. Îi batem pe ăia când nu se așteptă nimeni, cu toate absențele, cu Iacob, cu Voicu, că lipsește Pancu, nu contează. Aici este Rapid și nimeni nu e de neînlocuit. Acum aș vrea să cântăm împreună, că nu am cântat niciodată, >”, au fost cuvintele simbolului giuleștean.

Rapid a avut ceva emoții în a obține victoria în meciul de pe teren propriu, de duminică, cu CS Tunari, scor 3-2, în etapa a 12-a a Ligii 3, însă și-a menținut prima poziție în clasamentul Seriei a 2-a și rămâne una dintre cele trei cluburi din acest eșalon care sunt neînvinse. Ilfovenii au condus din minutul 1, Petre Goge (31) și Amir Jorza (38) au întors rezultatul până la pauză, însă Virgil Drăghia (57) a trimis în propria poartă în partea secundă, la un șut în bară al lui Mihai Ion, astfel că s-a restabilit egalitatea. Marian Vlada a adus totuși victoria giuleștenilor cu golul său din minutul 78.

Rapid revine astfel pe prima poziție, cu 29 de puncte, devansându-le pe Unirea Slobozia (28 pct.) și CS Afumați (26 pct.), care au câștigat la pas în etapa a 12-a, 4-1 cu Agricola Borcea, respectiv Înainte Modelu.

Meciul dintre Unirea Slobozia și Rapid e programat sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul echipei ialomițene.

Marius ANGHEL 13 Nov. 2018, 11:15 Stiri
Pe aceeași temă