Veste proastă pentru Adrian Mititelu! Unul dintre jucătorii echipei sale a fost condamnat la închisoare. A evoluat la mai multe echipe din Liga 2

Marius ANGHEL 18 Jul. 2018, 14:13 Stiri
Veste proastă pentru Adrian Mititelu! Unul dintre jucătorii echipei sale a fost condamnat la închisoare.** A evoluat la mai multe echipe din Liga 2

Judecătoria Craiova l-a condamnat la un an și două luni de închisoare cu executare pe goalkeeperul Andrei Preda (29 de ani), poreclit „Gogoașă”, cel care e căpitanul echipei FC U Craiova 1948, nou-promovată în Liga a 3-a, formație patronată de Adrian Mititelu.

Preda, care în cariera lui a mai apărat la echipele Farul Constanța, Rapid CFR Suceava, U Craiova, Sporting Roșiori, Gloria Buzău sau Olimpia Satu Mare, a bătut o persoană cu o bâtă de baseball și acum va plăti. Judecătorii au decis să-l condamne la un an și două luni de închisoare, dar decizia poate fi contestată cu apel, anunță Gazeta de Sud.

Ce s-a întâmplat? La data de 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc din Craiova, a izbucnit un conflict între portarul FC U Craiova și o altă persoană, goalkeeperul fiind deranjat că aceasta a claxonat de câteva ori pentru că îi fusese blocată mașina în parcare.

„Pentru a atenționa persoana care îi blocase autoturismul, a claxonat de mai multe ori, împrejurare în care inculpatul Preda Romis Andrei a ieșit în fața imobilului și i-a adresat cuvinte jignitoare. Urmare a faptului că partea civilă i-a adresat, la rândul său, cuvinte jignitoare, inculpatul Preda Romis Andrei a mers la locuința sa, de unde a revenit având asupra sa o bâtă de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civilă cu pumnul și bâta de baseball în zona capului și peste corp”, au precizat procurorii, potrivit gds.ro.

În timpul conflictului a fost lovită și sora celui agresat, după ce a intervenit să-i despartă pe cei doi. Victimele lui Preda au avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale. Ele vor primi și 12.000 de lei ca daune morale.

„Gogoașă” a mai avut probleme cu legea, fiind cercetat în alte două cazuri pentru infracțiuni de lovire și alte violențe. Jucătorul este un susținător împătimit al lui Adrian Mititelu și un contestatar al actualei echipe a Craiovei din Liga 1.

Marius ANGHEL 18 Jul. 2018, 14:13 Stiri
Pe aceeași temă