UTA așteaptă adversar din Liga a II-a. Roland Nagy: „Calificarea ne dă încredere”

Marius ANGHEL 14 Aug. 2014, 14:58 Stiri
UTA așteaptă adversar din Liga a II-a.** Roland Nagy:

UTA și-a asigurat calificarea în turul IV al Cupei României după victoria de ieri, cu Mama Mia, scor 3-0, și se pregătește de un duel cu adversar de ligă secundă. Următorul meci de Cupă al alb-roșiilor e programat pe 27 august, cu trei zile înaintea startului de campionat.

Victoria arădenilor a venit după o primă repriză echilibrată și un al doilea act spectaculos. Totul sub un soare fierbinte de august. „Am luat în calcul și oboseala post-cantonament, și terenul, și căldura sufocantă, toate au fost adversarele noastre. A ieșit bine, calificarea ne dă încredere, suntem în grafic ca și obiectiv, în Cupă”, a remarcat Roland Nagy.

Înaintea meciului, antrenorul își dorea o siguranță mai bună în defensivă, după trei goluri primite de la Muncitorul Reșița și alte două, de la Național Sebiș. „E îmbucurător că nu am luat gol, am și marcat media din jocurile oficiale de până acum. Rezultat reușit, accedem încă un tur înainte de trecerea la campionat. Suntem un lot mare, să vedem ce adversar întâlnim. Dorința a fost să readucem un suflu de liga 1, dacă e posibil”, a comentat fostul mijlocaș.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul de Cupă

Pumnii strânși pentru Cipri Rus. „Să revină cât mai rapid!”

Victoria UTA-ei de ieri a venit cu incovenientul accidentării lui Ciprian Rus. Atacantul arădean a suferit o entorsă și urmează să ajungă, în cel mai scurt timp, la control. „Sper să nu fie o accidentare gravă, s-a pregătit exemplar în cantonament. Mi-aș dori din tot sufletul să revină cât mai rapid, e  un jucător important, a muncit și muncește mult pentru ce realizează”, l-a încurajat antrenorul Roland Nagy, care speră că Dobrean, Gheorghiță și Cotoc au depășit micile probleme de ordin medical cu care s-au confruntat în trecutul apropiat.

Indisponibil rămâne, în perioada următoare, apărătorul Erich Wild. La scurt timp după baraj, tânărul fotbalist a simțit dureri și înțepături la genunchi, fiind suspect de ruptura ligamentelor încrucișate. Un RMN a relevat că nu e necesară operația, însă musculatura trebuie întărită, așa că Wild urmează un program de recuperare, iar peste două săptămâni merge din nou la control. „E un jucător serios, are tinerețea de partea lui, va reveni”, a spus antrenorul său.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 14 Aug. 2014, 14:58 Stiri
Pe aceeași temă