Un oficial dinamovist, mesaj ironic înainte de „dubla” cu Sepsi și Csikszereda: „O să învățăm ungurește”

Marius ANGHEL 28 Sep. 2018, 14:25 Stiri
Un oficial dinamovist, mesaj ironic înainte de

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a oferit o declarație acidă după ce la tragerea la sorți de azi a optimilor Cupei României s-a decis ca roș-albii să joace cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul din competiția KO se va disputa în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, dar până atunci elevii lui Claudiu Niculescu vor disputa diseară jocul din Liga 1 Betano cu Sepsi, echipa din Sfântu Gheorghe.

„O tragere bună pentru Dinamo, avem obiectiv câștigarea cupei și cred că adversarul este unul accesibil. Dar știți cum e, în Cupa României se poate întâmpla orice, însă sper să nu se întâmple cu noi. Noi sperăm ca Niculescu să mai câștige o cupă. El va trebui să redreseze întâi situația din campionat, după care va urma acest joc din Cupa României. Trebuie să câștigăm.

Sperăm să confirme tradiția în Cupa României și la Dinamo. Vom juca și cu Sepsi în campionat și cu Csikszereda în cupă, cred că o să învățăm ungurește în luna asta”, a spus Bălănescu la sediul FRF.

Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc sunt două orașe din România unde limba vorbită de mare parte dintre locuitori este maghiara.

Dinamo s-a calificat în optimi după ce a trecut cu 3-1, la Galați, de echipa din Liga 2 Dacia Unirea Brăila. La tragerea la sorți pentru optimi a avut noroc și va juca împotriva celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Clubul din Liga 3 a ajuns în această fază după ce a învins-o pe teren propriu, cu 2-1, pe Energeticianul, din Liga 2.

Csikszereda este antrenată din acest sezon de Valentin Suciu, chiar fostul antrenor al echipei Sepsi, pe care a promovat-o în premieră atât în Liga 2, cât și în Liga 1.

Marius ANGHEL 28 Sep. 2018, 14:25 Stiri
Pe aceeași temă