Un nou examen foarte greu pentru Conpet Cireșu

02 Apr. 2012, 12:41 Stiri
Un nou examen foarte greu pentru Conpet Cireșu

După ce au fost foarte aproape de o mare surpriză în meciul de vineri de la Berceni, marți după amiază, cu începere de la ora 17, pe stadionul „Ștefan Vrăbioru” din Ianca, Conpet Cireșu are de jucat o nouă partidă foarte grea, în vederea distanțării de locurile ce duc în liga a patra! Adversara echipei antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan va fi de această dată ocupanta locului opt, cu 21 de puncte, CS Voluntari, formație care în runda precedentă a terminat la egalitate, 1-1, meciul jucat pe teren propriu cu CS Ștefănești!

Chiar dacă în jocul din tur, de la Voluntari, brăilenii au învins cu scorul de 2-1, partida de mâine de la Ianca capătă o importanță mult mai mare având în vedere conjunctura actuală în care se află Conpet Brăila. Nu de alta dar „cireșarii” au neapărată nevoie de victorie pentru a lua o mare gură de oxigen în vederea evitarii retrogradării, iar în cazul unui eventual succes, brăilenii pot face pasul decisiv pentru rămânerea în divizie.

Formația antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan ar obține astfel ce-a de-a treia victorie pe teren propriu în actualul campionat, dacă va învinge pe CS Voluntari, iar jucătorii brăileni sunt conștienți că președintele lor, Valentin Avramescu, merită să primească și el în dar un succes pe care îl așteaptă din ultima etapă a turului de campionat (2-1, acasă, cu Dunărea Călărași!). Nu de alta, dar atât președintentele clubului, directorul sportiv Vasile Popa, dar și administratorul delegat, Gigel Gheorghică, au depus mari eforturi pentru ca echipei să nu-i lipsească absolut nimic din strictul necesar pentru obținerea unui succes care ar trebui să vină marți după amiază!

Dar un lucru este sigur clar: orice partidă de pe teren propriu, este una decisivă pentru Conpet Cireșu, în lupta ei de supraviețuire în liga a treia, motiv pentru care jucătorii acestei formații au o oarecare teamă în abordarea cu încredere a acestor întâlniri. Iar în meciul cu CS Voluntari, antrenorii brăileni Vasile Darie și Ionel Ivan vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a obține cele trei opuncte puse în joc, iar pentru atingerea acestui obiectiv, Conpet Cireșu ar putea începe meciul de mâine exact cu aceeași formulă de echipă care a jucat la Berceni: Stoica – Ilie, Olenic, Moldoveanu – Oprea, Percă, Dima – Crăciun, Costache Stoian.

Articol scris de Valentin Constantinescu

02 Apr. 2012, 12:41 Stiri
Pe aceeași temă