Tinerețea lotului generează optimism la Sporting

Mihai Andries 22 Dec. 2012, 11:36 Stiri
Tinerețea lotului** generează optimism la Sporting

După o primă parte a sezonului cu suișuri și coborâșuri, tinerii fotbaliști de la Sporting au izbutit să încheie totuși turul între primele cinci formații din Seria I. Managerul clubului Sporting, Ciprian Anton, a declarat: „Ținând cont că am aliniat o echipă cu o medie de vârstă de doar 19 ani și am avut destule probleme cu accidentările, cred că locul 5 obținut la jumătatea întrecerii poate fi considerat unul mulțumitor. Avem o undă de regret că am cedat foarte ușor puncte pe teren propriu, care ne-ar fi permis o clasare în trioul fruntaș. Cert este că finalul sezonului de toamnă ne-a prins într-o creștere de formă, ceea ce ne dă speranțe pentru retur.”

La sugestia nostră, managerul alb-verzilor a alcătuit și un top al celor mai buni fotbaliști ai grupării sucevene în turul campionatului. „Portarul Hânțescu a dat încredere echipei în momentele grele, demonstrând că are tot viitorul în față. Buziuc, care este cel mai bun produs al nostru, a rămas la fel de constant în joc. Chiar dacă eficacitatea sa a cunoscut o scădere, el a izbutit totuși să marcheze șase din cele 13 goluri izbutite de Sporting în tur. Foarte tinerii Strugariu și Amănăloaie au continuat să progreseze de la meci la meci, devenind jucători de bază ai echipei. În fine, nu putem să trecem cu vederea și meritele deja consacratului Ferariu, care la 25 de ani este liderul din teren al echipei noastre”, a precizat Ciprian Anton.

În prezent, fotbaliștii de la Sporting se află într-o binemeritată vacanță, urmând să reia antrenamentele în vederea returului pe data de 15 ianuarie.

 

Articol de Gabriel TODERAȘCU

 

Mihai Andries 22 Dec. 2012, 11:36 Stiri
Pe aceeași temă