Tameș: „Tot orașul vrea să promovăm”

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 18:02 Stiri
Tameș:**

Experimentatul fotbalist Iulian Tameș consi­de­ră că SCM Argeș Pitești este pe drumul cel bun în încercarea de a promova în liga secundă. Echipa din Liga a II-a a remizat ieri, scor 1-1, cu FC Olt.

„Este primul meci de verificare. S-a mers mai mult pe condiția fizică. Am schimbat un pic sistemul, dar sperăm să ne des­cur­căm. Treaba merge foarte bine cu domnul Sinescu. Este un an­tre­nor inte­ligent și sperăm să fa­cem o treabă bună împreună. O­biectivul este promovarea în Liga a II-a și cred că toată suflarea pi­teșteană își dorește ca echipa să pro­mo­veze în acest an”.

Și ata­can­tul Adrian Dulcea con­sideră că testul cu oltenii a fost unul foarte u­til: „A fost un joc bun din punct de vedere fizic, pentru că valențele teh­nice nu le poți arăta pe terenul ăsta. Un foarte bun meci de pre­gă­­tire. Am terminat prima parte a pregătirii, cea fizică, și încercăm în­cet-încet să trecem și la cea teh­­nico-tactică atît cît ne permite te­renul de antrenament. Ne dorim pro­­­mo­va­rea și sper din tot sufletul să re­ușim să înde­pli­nim obiectivul. Nu va fi ușor și prevăd o luptă des­tul de strînsă”, a spus Dulcea pentru Curierul zilei.

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 18:02 Stiri
Pe aceeași temă