Sporting a vrut victoria la „masa verde” cu Moineștiul, FRF le-a dat dreptate, dar a păstrat egalul din teren

Marius ANGHEL 18 Oct. 2012, 11:55 Stiri
Sporting a vrut victoria la

La finalul confruntării dintre CSM Moinești și Sporting din runda precedentă, oficialii suceveni au contestat dreptul de joc al fotbalistului Emilian Apostu de la formația gazdă. Sucevenii și-au pus mari speranțe în finalizarea cu succes a acestei acțiuni, în condițiile în care transferul jucătorului respectiv la gruparea din Moinești s-a efectuat prin Asociația Județeană de Fotbal Bacău și nu prin Federația Română de Fotbal, cum prevede regulamentul, mai ales că în acel moment echipa CSM Moinești era deja promovată în Liga a III-a.

Comisia de Disciplină a FRF a considerat întemeiată contestația depusă de CS Sporting Suceava, numai că s-a ajuns la concluzia că echipa CSM Moinești a fost de bună credință, hotărând că se impune păstrarea rezultatului de 2-2 înregistrat pe teren. „S-a decis că AJF Bacău poartă toată vina pentru înregistrarea acestui transfer, urmând să primească o sancțiune pentru asta. Pe noi nu ne încântă prea mult acest deznodământ, am sperat într-o victorie la , care ne-ar fi urcat pe prima poziție în clasament, la egalitate de puncte cu FCM Dorohoi”, a declarat managerul CS Sporting, Ciprian Anton.

Antrenorul Sevaciuc a fost suspendat o lună

În aceeași ședință, Comisia de Disciplină a FRF a judecat și cazul antrenorului sucevean Claudiu Sevaciuc, care a fost trimis în tribună în timpul aceleiași partide, dintre CSM Moinești și Sporting Suceava, contând pentru etapa a VII-a a Ligii a III-a. Numai că de această dată membrii Comisiei au fost mult mai drastici și au decis suspendarea tehnicianului alb-verzilor pentru o perioadă de o lună de zile, acesta fiind obligat și la plata unei penalități sportive de 300 de lei.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 18 Oct. 2012, 11:55 Stiri
Pe aceeași temă