Sporting a primit Premiul Fair Play din partea FRF

04 Aug. 2012, 15:16 Stiri
Sporting a primit** Premiul Fair Play din partea FRF

Gruparea Sporting Suceava a primit ieri premiul Fair Play din partea Federației Române de Fotbal, distincție care recompensează formația cu cel mai sportiv comportament în ediția precedentă a Ligii a III-a. Organizatorii competiției interne acordă acest premiu făcând o medie între cartonașele galbene și roșii încasate de-a lungul sezonului 2011-2012, la care se adaugă mențiunile observatorilor de joc referitoare la comportamentul jucătorilor și spectatorilor la meciurile echipei respective.

„Chiar dacă unii ar spune că nu reprezintă mare lucru, pentru noi este o mare onoare că am primit acest premiu, care demonstrează că la noi se muncește serios, astfel încât nu punem accent doar pe calitățile fotbalistice ale jucătorilor noștri, ci încercăm să modelăm și caracterul acestora”, a declarat preparatorul fizic al celor de la Sporting, Bogdan Grosu.

În altă ordine de idei, alb-verzii au diputat astăzi, de la ora 11:00, încă un meci de pregătire, pe stadionul Areni, cu formația ieșeană Știința Miroslava, nou promovată în Liga a III-a.

Articol scris de de Gabriel TODERAȘCU

04 Aug. 2012, 15:16 Stiri
Pe aceeași temă