Spectacol în Parcul Babeș! „Virușii” remizează cu FCM după un meci nebun

05 May. 2012, 18:33 Stiri
Spectacol în Parcul Babeș!**

Sănătatea Cluj și FCM Târgu Mureș II au remizat ieri, scor 3-3, pe terenul din Parcul Babeș din Cluj-Napoca. Cele două echipe au jucat deschis, lăsând loc schimbărilor dramatice de scor, dar și a unui rezultat care nu a bucurat niciuna dintre echipe.

Pentru Sănătatea au înscris R. Rus (’36), B. Rus (’62), și Hoca (’80), în timp ce pentru oaspeți au marcat Pop (autogol ’43), Huza (’52) și Popa (’63).
„Virușii verzi” au evoluat în formula: Todoran – Hoca (’85 Ghiorma), Pop, Șoș, Cl. Rus – Miclăuș, Albu, B. Rus – R. Rus, Ghiorma (’52 Ceaca), Nicula (’75 Gaspar).

Antrenorul Sănătății, Marius Semeniuc, a părut mulțumit de randamentul elevilor săi, declarând: „Am jucat cu o echipă tânără, iar progresul jucătorilor noștri se vede. Obiectivul e aproape îndeplinit, acum trebuie să creștem jucătorii tineri pe care îi avem, pentru sezonul viitor. Trebuie să mai lucrăm totuși la greșelile individuale, acolo a fost problema”, mărturisește antrenorul echipei care mai are nevoie de două puncte pentru a se salva mathematic de la retrogradare.

Articol scris de Mihai CINPOERU

05 May. 2012, 18:33 Stiri
Pe aceeași temă