Sorin Micșa, la a patra promovare: „Mai e loc!”

23 Jun. 2012, 19:11 Stiri
Sorin Micșa, la a patra promovare:**

Portarul lui CSM Lugoj a avut parte de o partidă ușoară la baraj, în 3-0 cu Pandurii Cerneți. Sorin Micșa se bucură din nou de o promovare după cele reușite cu Auxerre Lugoj și ACS Recaș mai recent, și spune că își dorește încă una cel puțin, pentru a reveni în Liga a II-a.

„Avem o echipă frumoasă care a muncit un an de zile și mă bucur că am reușit să promovăm din nou în Divizia C Lugojul. Sperăm să facem un sezon bun la anul și poate îl încununăm cu o nouă promovare. Eu personal nu am avut foarte mult de lucru, colegii mei au avut foarte multe ratări, important e că am reușit să facem diferența în repriza a doua și am tranșat victoria. Cu siguranță va fi mai greu, e important pasul de la D la C dar majoritatea am fost acolo și știm ce ne așteaptă”, a spus Micșa.

Goalkeeperul care va împlini în august 35 de ani nu se gândește să se retragă înainte de o nouă izbândă: „Sunt la a patra promovare, mai este loc, nu am de gând să renunț acum, cât timp sunt sănătos vreau să practic fotbalul cât mai bine. În momentul în care văd că nu mai fac față, mă retrag”.

Lugojeanul a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Poli Timișoara, Telecom Timișoara, FC Oradea, Conprest Lugoj, Metalul Oțelu Roșu, CIP Deva (futsal), Auxerre Lugoj și ACS Recaș.

„Una dintre cele mai frumoase promovări au fost cu Auxerre din Divizia C în B, am avut un grup foarte unit și foarte frumos deși nu am avut condițiile pentru promovare și chiar asta a fost bucuria mare, dar toate promovările sunt frumoase”, conchide Sorin Micșa.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

23 Jun. 2012, 19:11 Stiri
Pe aceeași temă