Șoimii și-a luat adio de la Cupă după o repriză secundă dezamăgitoare. Popa: „Ori nu s-a vrut, ori atât s-a putut, e îngrijorător”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Aug. 2015, 19:55 Actualizat: 26 Aug. 2015, 19:56 Stiri

Până la urmă, Șoimii Pâncota a abordat cu cel mai bun „unsprezece” partida cu Ineul din turul 4 al Cupei României, respectând inclusiv regula celor doi jucători Under 19, neobligatorie în Cupă. Totul părea că va decurge normal pentru „alb-negrii” după golul lui Issa și o prim mitan în care și-a ținut la respect adversarul, însă partea secundă și în special ultimele 20 de minute au fost de coșmar pentru divizionara secundă.

Huțanu și Bier au înfipt de două ori cuțitul și îi dă mari dureri de cap lui Ionuț Popa înainte de debutul în campionat, de sâmbătă, de la Tărlungeni. „În prima repriză adversarul nu a contat, nici nu a ajuns la noi la poartă, ne-am cam jucat cu ei. Însă e mare un semn de întrebare ceea ce întâmplat după pauză. Ori nu s-a vrut, ori chiar atât s-a putut. Toți cei care au evoluat în partea a doua, inclusiv, sau mai ales cei care au venit de pe bancă, au fost pur și simplu penibili. Bineînțeles, e un mare motiv îngrijorare înaintea meciului de sâmbătă, iar eu ca antrenor trebuie să-mi dau exact seama ce s-a întâmplat. Dar, repet, s-ar putea să-i nu-i fi interesat prea mult fotbalul azi, sau echipa trece printr-o perioadă de oboseală acută. Dacă e valabilă această ultimă variantă, înseamnă că am făcut o greșeală în ceea ce înseamnă pregătirea de vară”, a punctat „Mister”.

Din tribună, unde a luat loc fiindcă era suspendat pentru acest meci, experimentatul antrenor a văzut foarte limpede lipsurile. „Deși am abordat meciul cu titularii, echipa are câte o gaură în fiecare compartiment și nu e prima oară când o spun. În continuare, solicit încă un fundaș, un mijlocaș și un atacant peste ceea ce avem acum. Dacă nu îi vom aduce ne va fi foarte foarte greu în acest sezon”, adăugat Popa, care a felicitat și echipa Ineului pentru victorie: „Cupa este motiv de bucurie doar pentru cei care merg mai departe”.

VEZI desfășurarea LIVE-TEXT a meciului dintre CS Ineu și Șoimii Pâncota

VEZI o GALERIE FOTO detaliată de la meciul de Cupă

Piroș: „Supărat pe toți jucătorii, parcă au avut plumb în picioare după pauză”

Președintele „șoimilor” pâncotani a luat loc la tribuna a II-a a „Centralului” ineuan la partida de Cupă de marți seara, ocazie cu care a trait una dintre cele mai mari dezamăgiri de când este implicat în fotbal. În mod inexplicabil, „alb-negrii” au căzut după pauză, pierzând o calificare la care conducerea clubului ținea foarte mult.

„De când sunt la Pâncota nu cred că am mai părăsit Cupa încă din primul meci, vă dați seama că sunt supărat. Dar, dincolo de înfrângere, sunt dezamăgit de maniera în care s-a conturat aceasta. După o primă repriză bunicică, jucătorii au intrat pe teren cu o atitudine inexplicabilă, parcă au avut plumb în picioare și au pierdut meritat meciul. Nici eu și nici antrenorul Popa nu ne-am dat seama nici până acum seama cărui fapt se datorează prestația catastrofală din partea a doua, dar vom avea o discuție bărbătească cu fotbaliștii în care vom clarifica totul. Sau așa sperăm noi, căci nu ne permitem să ne prezentăm în halul acesta la Tărlungeni și în meciurile de campionat ce urmează. Am tras un mare semnal de alarmă după cele petrecute ieri”, a punctat Pavel Piroș, care – pe de altă parte – îi felicită pe ineuani pentru o calificare meritată și muncită, dorindu-le multă în turul următor al Cupei.

Ionuț Popa a adus în discuție din nou întăririle pe care încă le așteaptă la echipă, dar Pavel Piroș susține că acestea au venit deja: „Antrenorul a cerut un fundaș, a venit Traore, un mijlocaș, adică Dragalina și un atacant,  iar noi l-am adus pe acel atacant din Uganda. Sperăm să și confirme și cred că lotul va fi complet. Problema e la atitudinea jucătorilor, sau poate că sunt obosiți, nu știm exact. Dar, orice ar fi, trebuie să remediem rapid. Am compromis deja o competiție oficială, nu vrem să pornim slab și în campionat”.

Chiar dacă Huțanu a fost aseară omul ce a făcut diferența, șeful echipei din Podgorie nu regretă despărțirea de el: „Ambiția a făcut diferența atât la el, cât și la ceilalți jucători ai Ineului, însă rămân la convingerea că Huțanu nu ar mai fi făcut față la Liga a 2-a”.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Aug. 2015, 19:55 Actualizat: 26 Aug. 2015, 19:56 Stiri
Pe aceeași temă