Șoimii au avut de tras pentru a elimina Gloria Arad!

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 12:46 Stiri
Șoimii** au avut de tras pentru a elimina Gloria Arad!

Dan Cuedan a avut dreptate când anticipa multă ambiție din partea Gloriei în meciul din Cupa României. Băieții lui Leo Pința și-au văzut fostul căpitan, pe Dubeștean, în tabăra adversă, alături de fotbaliști mai consacrați, incluzându-l aici și pe Adi Rusu. Dar nu s-au demoralizat, iar cum Pâncota știa că are o carte de vizită de apărat, a rezultat un meci bun pentru tribuna plină din Micălaca.

Berari a prin culoar de șut din marginea careului mare (7), dar mingea nu i-a pus probleme lui Pașcalău. Pîncota a răspuns prin câteva execuții de la distanță – Mihai (10), Nădăban (13) și Rusu (15) – toate trecute puțin pe lângă țintă. Mai târziu, reluarea lui Țene (35) a șters transversala, iar la pauză s-a intrat cu 0-0.

Gloria a avut o șansă bună la reluare, Vereș a pătruns în unghi, dar Pașcalău a avut reflexul potrivit (55). Șoimii au răspuns concret, o deschidere în careul galben-albastru l-a găsit perfect infiltrat acolo pe Alin Mihai, care a reluat din 8 metri în colțul lung al lui Bujor, 0-1 (62).

Trupa lui Pința a rămas cu om în minus după cinci minute, Wild l-a atacat periculos pe Bulza la mijlocul terenului și a văzut cartonașul roșu. În inferioritate a ratat Gloria cea mai bună șansă a ei, Berari a reluat cu capul din 7 metri, însă goalkeeper-ul Pîncotei a fost la locul lui și a reținut.

Trupa lui Cuedan avea să se desprindă definitiv cu zece minute înainte de final, Bulzan a centrat de pe dreapta, mingea a ricoșat din săritura lui Bulza și a unui fundaș glorist spre Alin Mihai, care a marcat cu pieptul pentru 0-2, iar Pîncota merge mai departe.

Gloria: Bujor – Topai, Wild, Manea, Hulbăr – Vasinc, Gîlcă, Petra, Rechițean, Vereș – Berari. Au mai jucat: Urs, Bercu.
Șoimii: Pașcalău – Uibariu, Lung, Dubeștean, Nistor – Bulzan, Nădăban, Rusu, Țene – Mihai, Burian. Au mai jucat: Bulza, Gavriș, Dumitrescu, Dragoș.

Arbitri: Mircea Ardelean – Casian Băla, Sebastian Pantea.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 12:46 Stiri
Pe aceeași temă