Silviu Dumitrescu: „Jucăm de la egal la egal cu Craiova”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2013, 14:55 Stiri
Silviu Dumitrescu:**

Optimismul e cuvântul de ordine la Târgoviște după debutul perfect al Chindiei, patru victorii în noul sezon, două în Cupa României (3-1 cu Sporting Roșiori și 3-2 cu Slatina) și două în campionatul seriei C6 (4-2 cu Făgăraș și 2-0 cu FCM Târgoviște).

Roș-albaștrii au încredere în forțele proprii și vor să aducă unul din granzii Ligii I pe stadionul Eugen Popescu. „Jucăm de la egal la egal cu Craiova. La ora asta, nu sunt diferențe între jocul nostru și jocul lor. Am văzut meciul Universității cu Bistrița și nu m-a impresionat cu nimic”, a declarat antrenorul Chindiei, Silviu Dumitrescu, într-o conferință de presă susținută luni la prânz la stadion.

Tehnicianul spune că va ataca jocul din turul V al Cupei cu garnitura de bază. „Eu sunt Stan Pățitul cu meciurile de Cupă. În 2011 am băgat rezervele cu Astra II, pentru că aveam apoi joc de campionat cu Juventus. Am pierdut și în Cupă și în campionat și am nemulțumit pe toată lumea. Acum, lucrurile stau altfel și îmi permit să risc”.

Porumbacu: „Nu e normal cum s-a procedat cu Craiova!”

Președintele executiv al grupării de sub Turn e de părere că Federația a greșit acceptând ambele echipe ale Craiovei direct în Liga a II-a. „Din punctul meu de vedere, nu este normal așa ceva. Federația nu a dat drept echipelor care ar fi vrut să continue pe locurile vacante, dar a înscris două echipe apărute peste noapte. În cazul Craiovei lui Mititelu sunt circumstanțe, dar nu înțeleg cum i s-a dat drept de joc lui CSU în campionatul Ligii a II-a”, a declarat Porumbacu.

Intrare gratuită

Meciul se va juca la Târgoviște, pe stadionul Eugen Popescu, de la ora 16.30. Organizatorii au lăsat intrarea gratuită, astfel că în tribune sunt așteptați 2.000 de suporteri. Prin comparație, la primul joc pe teren propriu din acest sezon, cu Slatina, tot în Cupă, s-au strâns 700 de fani.

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 09 Sep. 2013, 14:55 Stiri
Pe aceeași temă