Sebișenii au căzut pe doi, dar nu sunt afectați: „Depindem în continuare doar de noi”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Nov. 2014, 16:27 Actualizat: 04 Nov. 2014, 16:28 Stiri
Sebișenii au căzut pe doi, dar nu sunt afectați:  „Depindem în continuare doar de noi”

Câștigând derby-ul de clasament de la Giarmata, scor 2-1, Mama Mia Becicherecul Mic a preluat șefia în seria a 4-a a Ligii a III-a, profitând și de faptul că Național Sebiș a stat în etapa a 10-a. Sebișenii, căzuți pe locul doi din cauza golaverajului mai slab, nu au putut replica pe teren, însă o fac prin vorbele antrenorului principal.

„Nu m-a interesat prea mult meciul echipelor din Timiș, aveam programat antrenament la acea oră. Chiar dacă Becicherecul a trecut pe primul loc, nu suntem deloc îngrijorați. În primul rând pentru că suntem la egalitate de puncte cu ei, iar apoi mai sunt destule meciuri de disputat până la finalul sezonului. Depindem în continuare doar de noi, cred că avem forța să încheiem în frunte chiar și acest an. Ne așteaptă încă trei meciuri importante pe care vrem și putem să le câștigăm”, spune Adrian Abrudean pentru Sport Arad.

Vineri, Naționalul evoluează pe terenul „lanternei roșii” ACSVM Craiova, dar tehnicianul spune că locul din clasament al craiovenilor e unul mincinos. „I-am văzut la Ineu și Severin, împotriva Mehedințiului, și știu că vom avea parte de un meci greu la Ișalnița. Echipele oltenești sunt de obicei preocupate de joc, vor trage tare să ne bată pentru că au mare nevoie de puncte. Ca și noi, de altfel. Va fi un meci interesant pe care-l tratăm foarte serio”, mai spune „Știli” pentru aceeași sursă.

„Alb-albaștrii” au o singură, dar importantă absență în Oltenia. Golgheterul Ionuț Radu e suspendat, însă Abrudean e convins că: „Avem destui fotbaliști capabili să-l înlocuiască și o vor face cu brio”.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Nov. 2014, 16:27 Actualizat: 04 Nov. 2014, 16:28 Stiri
Pe aceeași temă