Scor întors, cu ambulanța pe margine! Național Sebiș a trecut cu 3-0 de Lunca Teuz Cermei după ce Comisia de Recurs a dictat reprogramarea meciului

Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 23:52 Stiri
Scor întors, cu ambulanța pe margine!** Național Sebiș a trecut cu 3-0 de Lunca Teuz Cermei după ce Comisia de Recurs a dictat reprogramarea meciului

Acel 0-3 la „masa verde” acordat de Comisia de Etică și Disciplină a FRF în toamna anului trecut, după ce derby-ul arădean de Liga a 3-a dintre Sebiș și Cermei nu a mai început pe motiv că una dintrea ambulanțe a întârziat la meci, s-a transformat în 3-0 la rejucarea dictată de Comisia de Recurs. Naționalul și-a revenit rapid după dușul rece de la Ghiroda, în timp ce „sămădăii” își continuă seria neagră, ajungând la nu mai puțin de cinci eșecuri consecutive.

  • Meciul dintre Național Sebiș și Gloria Lunca Teuz Cermei a contat pentru etapa a 12-a a Seriei a 4-a a Ligii 3 și, inițial, ar fi trebuit să se dispute 10 noiembrie 2017.

 

După un prim sfert de oră de tatonare, gazdele au început să amenințe buturile adverse. În minutul 17, șutul lui Siminic s-a dus puțin pe lângă poartă ca un preambul al golului de 1-0. Acesta a căzut în minutul 28, atunci când Săulescu a câștigat duelul în viteză cu Sulea, a pătruns pe dreapa, i-a pasat lui Enciu în 6 metri, care i-a oferit bucuria golului lui Tătulea cu un călcâi inteligent. În decurs de numai două minute (33 și 35), ambii mijlocași centrali ai oaspeților, Ianc și Varga, nu și-au cadrat loviturile cu capul din poziții bune, așa că scorul primei părți a fost 1-0.

Cele două schimbări operate de cermeiani imediat după nu au adus în plus, în timp ce Cojocaru a mutat inspirat cu Onțel. Fostul stelist și-a trecut numele pe lista marcatorilor după trei minute de la intrarea pe teren (66) printr-o lovitură de cap trimisă sub transversală la centrarea perfectă a lui Săulescu. La rândul său, acesta din urmă a avut două ocazii bune de a înscrie, dar mai întâi s-a opus Pașcalău, iar apoi șutul său în cros s-a dus puțin pe lângă.

Cermeiul a avut ceva situații de poartă de abia în ultimele zece minute de joc, dar Varga nu a ajuns la întâlnirea cu balonul în 6 metri, Mihuța a tras din voleu peste, iar Brîndușe a finalizat de puțin pe lângă colțul scurt după centrarea lui Aldan.

Și ca tacâmul să fie complet, în cel de-al doilea minut de prelungire s-a făcut și scorul de neprezentare. Petculescu a pătruns pe stânga, l-a driblat și pe Pașcalău și a trimis în poarta goală. 3-0 a fost rezultatul final, iar Sebișul revine pe podium înainte cu „încleștarea” cu formația de pe locul secund, CSM Școlar Reșița.

VEZI desfășurarea LIVE-TEXT a meciului

NAȚIONAL SEBIȘ – GLORIA LUNGA TEUZ CERMEI   3-0
Sebastian Tătulea 28′, Cristian Onțel 66′, Ionuț Petculescu 90+2′

I. Poiană – Poștoarcă, Pîslaru, Dumitrache, Siminic – Sz. Vereș, Pintea – Săulescu (Cl. Vereș 90′), Ruță (Petculescu 69′), Tătulea (Susan 76′) – M. Enciu (Onțel 63′)
Rezerve neutilizate: Dagău – Basic, Rugină
Antrrenor: Călin Cojocaru

Pașcalău – Berari (Brîndușe 70′), Cotoc, Nistor, Suslak – T. Bodri, Ianc, N. Varga, Sabău (L. Bodri 55′) – D. Bulza (Mihuța 54′), Sulea (Aldan 86′)
Rezerve neutilizate: Mitrea – Moraru, Rogojan
Antrenor: Radu Anca

Stadion: Național (Sebiș – Arad); Arbitru: Răzvan Necrici (Chechiș-Maramureș); Asistenți: Gheorghe Vasile Tarba (Coaș-Maramureș) și Ludovic Zifceac (Aleșd-Bihor).

După acest rezultat, Național Sebiș a ajuns la 40 de puncte acumulate în 20 de meciuri și se află pe locul 3, la 10 puncte în spatele liderului ACS Șirineasa și la egalitate cu CSM Școlar Reșița, care are însă un meci mai puțin disputat. Sâmbătă, de la ora 17:00, Național primește chiar vizita celor de la Reșița.

În schimb, Gloria Lunca Teuz Cermei are 24 de puncte acumulate în 19 meciuri și se află pe locul 10. Sâmbătă, de la ora 17:00, o întâlnește pe teren propriu pe Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, ultima clasată.

CITEȘTE și: Cojocaru: „Scorul e puțin cam dur, Cermeiul – doar într-o pasă proastă. Am uitat deja acest meci, ne gândim la Reșița”

Bulza: „Două echipe slabe, dacă am fi jucat în noiembrie altul era rezultatul”

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 23:52 Stiri
Pe aceeași temă