SCM Argeș vrea să iasă din criză în fața unei alte echipe dâmbovițene: „Diferența se poate remon­ta”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2015, 15:36 Stiri
SCM Argeș vrea să iasă din criză în fața unei alte echipe dâmbovițene:**

Fotbaliștii de la SCM Pitești vor disputa în acest week-end o no­uă etapă de campionat. Echipa pregătită de Adrian Dulcea va întâlni mâine, de la ora 17:00, pe propriul teren, pe Urban Titu, ocu­pan­ta locului 6 în clasamentul seriei a treia.

Piteștenii vor aborda acest meci după două înfrângeri consecutive cu Chindia Târgoviște, liderul seriei, și CS Podari. Adrian Dulcea, tehnicianul grupării din Trivale, spune că echipa sa are moralul destul de zdruncinat du­pă cele două eșecuri, dar speră ca jucătorii lui să șteargă cu buretele cele două insuccese și să fie mult mai motivați când intră pe teren: „O partidă importantă din punct de vedere mental. Trecem printr-o perioadă grea, pentru că venim după două înfrângeri consecutive, cu Chindia Târgoviște și CS Podari. Sper să revenim și să avem o atitudine necesară pentru a câștiga acest joc. Cu Chindia a fost un declic care a produs da­une destul de mari. Din punct de vedere men­tal, am picat acel examen. Nu am putut să-i folosesc la Podari pe Marincău și pe Dumitrache, iar lip­sa lor s-a văzut foarte mult în acel meci. Sper să ne revenim și să arătăm că pu­tem tre­ce peste această peri­oadă grea. Mai sunt șap­te etape de ju­cat și eu cred că diferența se poate remon­ta. În această săptămână, am mai reglat lucrurile și sper ca la meciul cu Titu să avem o altă atitudine față de jo­cul de fotbal. Înfrângerea cu Chindia a lăsat urme adânci la moralul echipei și a produs multe daune. La Podari, dorința gazdelor de a se salva de la retrogradare a fost mai mare ca a noastră de a demonstra că suntem o e­chi­pă care se bate la promovare. Sunt sigur că vom reveni pe o pan­tă ascendentă și că vom lega din nou o serie de rezultate foarte bu­ne”.

Mădălin Delcea: „Meci important pentru viitorul nostru”

Fotbalistul Mădălin Delcea este convins că SCM Pitești are puterea să revină mental după cele două eșecuri consecutive și să continue parcursul bun din această e­diție de campionat. Jucătorul piteștenilor speră ca și ceilalți colegi să se mobilize­ze exemplar și să dea totul pe teren, pentru a câști­ga meciul cu Titu.

Delcea spune că obiectivul per­­sonal este să artate că SCM Pitești este o echipă bună, care merită să i se acorde atenție: „Ne așteaptă un meci foarte greu cu Titu. A­­vem moralul scăzut după ultimele două rezultate. Trebuie să ne adunăm și să câștigăm acest meci, pentru că este important pentru viitorul nostru. La Podari am avut o misiune foarte grea și din cauza terenului de joc. Acest lucru nu scu­ză evoluția noastră, deoarece și adversarul a ju­cat tot pe același teren. Nu trebuie să dăm vina și nici nu o dăm pe suprafața de joc. Trebuie să vedem fiecare ce am greșit și să nu mai repetăm greșelile făcute. Ne pare rău de cele două înfrângeri, dar trebuie să mergem înainte. Șansele noas­tre de a promova au scăzut foarte mult, în­să vom juca pînă în ultima etapă cînd se va trage linie. Noi sperăm să ne atingem obiectivul personal și ne dorim să facem jocuri cât mai bune”.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 16 Apr. 2015, 15:36 Stiri
Pe aceeași temă