Sănătatea, în formă maximă! A bătut „U” II cu 4-1

25 Apr. 2012, 20:50 Stiri

„Virușii” verzi au reușit ieri unul din cele mai bune rezultate a lor din sezonul actual, învingând la scor echipa a doua a Universității Cluj cu 4-1. În acest retur, echipa antrenată de Marius Semeniuc a părut a fi cea mai în formă dintre echipele clujene din al treilea eșalon, reușind, pe lângă rezultatul de pe teren propriu cu „U” II, și un egal pe terenul celei de a doua echipe a CFR-ului, 2-2.

Golurile formației învingătoare au fost înscrise de Nicula (8), R. Rus (11), Ciaca (86) și Văidean (88), în timp ce pentru „U” II a marcat brazilianul Tulio (55).
Oaspeții de la „U” au avut doi eliminați, Rareș Cucui și Paulius DaukÅ¡a, ambii în a doua repriză la scorul de 2-1 pentru Sănătatea.

Victorie dedicată patronului

Jucătorii i-au dedicate victoria de ieri patronului Aurelian Ghișa. Celebru pentru că a intrat în mai multe meciuri pe care formația sa le-a disputat în Cupă împotriva formațiilor din Liga I, Ghișa a împlinit astăzi vârsta de 48 de ani.

Sănătatea: Todoran – Hoca, Perde, Șoș, Cl. Rus – B. Rus (88 Vădana), Albu, Kiss – Nicula (65 Văidean), Ghiorma (75 Ceaca), R. Rus (88 Crișan)
Antrenor: Marius Semeniuc

„U” Cluj II: Niczuly – Bușcă (45 Blaga), Cucui, Szilagyi, DaukÅ¡a – Neag (50 Kovacs), Tecsi – Morar, Tulio, Danciu (45 Calcan) – Horvat (71 Mureșan)
Antrenor: Gică Barbu

Articol scris de Mihai CINPOERU

Foto: Dan TĂ‚UȚAN

25 Apr. 2012, 20:50 Stiri
Pe aceeași temă