Rodion Cămătaru vrea derby oltenesc în Bănie între echipele lui Mihai Rotaru și Adrian Mititelu: „Să avem un fotbal puternic în Craiova, iar suporterii să-și aleagă pe cine susțin”

Marius ANGHEL 26 Dec. 2019, 13:18 Stiri
Rodion Cămătaru vrea derby oltenesc în Bănie între echipele lui Mihai Rotaru și Adrian Mititelu:**

Rodion Cămătaru (61 de ani) este cunoscut ca unul dintre foștii mari fotbaliști ai Universității Craiova care de foarte mulți ani nu se mai află în relații bune cu Adrian Mititelu. Însă, chiar și după ce a susținut proiectul echipei lui Mihai Rotaru, U Craiova din Liga 1, omul care a făcut istorie în tricoul Craiovei Maxima a mărturisit pentru ProSport că își dorește ca U Craiova 1948 SA, noua echipă a lui Mititelu, să promoveze în Liga 2.

Cămătaru consideră că fotbalul din Bănie va avea și mai mult de câștigat dacă în Oltenia vor juca două echipe puternice. Fostul mare internațional nu are nimic împotrivă dacă „FC U” Craiova va ajunge într-o zi în prima ligă a României.

Rodion Cămătaru: „E foarte bine dacă Mititelu își face echipă puternică!”

Fostul atacant al Universității Craiova a mărturisit că, în acest mod, suporterii din Bănie vor avea de unde să aleagă. „Nu am nimic cu Adrian Mititelu. Ce să mai am acum? Foarte bine pentru el… Dacă și-a făcut echipă bună, atunci să promoveze, deoarece eu îmi doresc un derby oltenesc în Bănie. Acum, dacă cele două formații din Craiova se vor întâlni într-o zi în Liga 1 sau prin Cupa României nu mai contează.

Important este să avem un fotbal puternic în Craiova, iar suporterii își vor alege ce echipă să susțină. Au fost pe timpuri în Bănie Universitatea Craiova și Electroputere Craiova și îmi aduc aminte că ieșeau meciuri tari între aceste două formații. Nu uitați că ambele formații au dat jucători mari pentru fotbalul românesc”, a spus Rodion Cămătaru pentru ProSport.

U Craiova lui Mihai Rotaru ocupă locul 4 în Liga 1 după 22 de etape, iar U Craiova 1948 SA a lui Adrian Mititelu ocupă locul 1 în Seria a 4-a a Ligii 3 după 15 etape.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 26 Dec. 2019, 13:18 Stiri
Pe aceeași temă