Rapidiștii sunt deciși să aducă o formație de Liga I pe Areni

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Aug. 2014, 18:43 Actualizat: 20 Aug. 2014, 18:44 Stiri
Rapidiștii sunt deciși să aducă o formație de Liga I pe Areni

În urma împerecherii pe criterii geografice operată ieri la sediul Federației Române de Fotbal, s-a stabilit că gruparea Rapid Suceava va întâlni în primul meci oficial al sezonului 2014-2015 formația de Liga a III-a Știința Miroslava. Partida contează pentru turul al patrulea al Cupei României și se va disputa marți, 26 august, cu începere de la ora 17.30, pe terenul echipei ieșene.

Știința este sponsorizată de Primăria Miroslava, o comună foarte bogată de altfel, care are pe teritoriul său o mulțime de centre comerciale. Echipa este antrenată de ex-botoșăneanul Cristi Ungureanu și de Irinel Ionescu, fostul fundaș al Cetății Suceava, obiectivul ieșenilor fiind promovarea în Liga a II-a la finalul următorului sezon competițional. Știința Miroslava s-a calificat în turul al patrulea după ce a eliminat-o pe CSM Pașcani, unicul gol al confruntării fiind marcat de humoreanul Bogdan Botezatu, jucător care a fost transferat în această vară de la Bucovina Pojorâta.

„Vom trata cu maximă seriozitate acest meci, pentru că obiectivul nostru imediat este să aducem o echipă de primul eșalon pe Areni. Cred că este în puterile noastre să realizăm acest lucru, mai ales că și suporterii noștri vor să vadă, după atâta vreme, o echipă de Liga I evoluând într-un meci oficial pe Areni”, a declarat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

În eventualitatea în care vor trece de Știința Miroslava, sucevenii se vor confrunta pe data de 10 septembrie, în turul următor, cel mai probabil cu învingătoarea din meciul Cetatea Târgu Neamț – FCM Dorohoi. Așadar, culoarul pare unul favorabil, în condițiile în care, pe 24 septembrie, în faza șaisprezecimilor, vor intra în cursă și cele 18 formații de Liga I.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Aug. 2014, 18:43 Actualizat: 20 Aug. 2014, 18:44 Stiri
Pe aceeași temă