Rapid a trecut lejer de Știința Miroslava

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 16:42 Stiri
Rapid a trecut lejer de Știința Miroslava

Rapid Suceava a început cu dreptul sezonul oficial 2014-2015, învingând cu scorul de 3-0, în deplasare, formația de Liga a III-a Știința Miroslava, într-un meci contând pentru turul IV al Cupei României la fotbal.

După un început echilibrat de partidă, „alb-vișiniii” au deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Burcea, care l-a surprins pe portarul advers cu un șut din afara suprafeței de pedeapsă. Echipa gazdă a continuat să joace avântat, însă experiența superioară a oaspeților avea să-și spună în cele din urmă cuvântul. Astfel, Matei a dublat avantajul sucevenilor în prima parte a reprizei secunde cu un șut înșelător de la circa 25 de metri. 3-0 s-a făcut în minutul 67, după ce fundașul central Ferariu a reluat în plasă, cu capul, o minge centrată din corner de către Semeghin.

Diferența de pe tabela de marcaj putea fi chiar și mai mare, numai că Bălan a irosit în secvențele de final o lovitură de pedeapsă obținută de juniorul Cerlincă.

Bucuria sucevenilor pentru calificarea în turul următor al Cupei României a fost umbrită de eliminarea lui Sumanariu în minutul 79 al partidei de la Miroslava, mijlocașul sucevean urmând să fie astfel suspendat pentru meciul de sâmbătă, cu Farul Constanța, din prima etapă a Ligii a II-a.

Rapid Suceava a evoluat în formula Rohețki – Bălan, Ferariu, Plecanciuc, Semeghin – Golofca (60 Cerlincă), Apostol, Sumanariu, Burcea – Negru (60 Sfrijan), Matei (70 Bâgu). Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

În turul V al Cupei României Rapid va da piept, cel mai probabil, cu Cetatea Târgu Neamț, care a dispus ieri cu scorul de 2-0 de FCM Dorohoi.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 16:42 Stiri
Pe aceeași temă