Promovarea Viitorului Axintele, încă o enigmă

Marius ANGHEL 12 Jun. 2013, 12:41 Stiri
Promovarea Viitorului Axintele,** încă o enigmă

Viitorul Axintele a defilat în seria a II-a din Liga a III-a și a obținut «en fanfare» promovarea, având 9 puncte distanță față de Gloria Buzău. Fotbaliștii sunt într-o binemeritată vacanță, dar pentru conducătorii alb-verzilor, încordarea încă dăinuie. Motivul îl reprezintă, de câteva săptămâni, o sesizare către FRF, făcută de Gloria Buzău, conform căreia Viitorul Axintele nu ar deține grupe de juniori C, D și E.

Acest fapt, recunoscut și de președintele AJF Ialomița, Mihai Basarab, ar putea duce la depunctarea cu 9 puncte a ialomițenilor. Această penalizare ar aduce Viitorul pe picior de egalitate cu Gloria Buzău. Cum, în aceste situații, principalul criteriu de departajare îl reprezintă rezultatele directe, buzoienii ar trece pe locul 1 și, în consecință, ar promova.

Litigiul trebuia să se rezolve luni, 10 iunie, dar din varii motive acest lucru s-a amânat pentru câteva zile. Prin urmare, promovarea Viitorului rămâne în continuare învăluită în ceață, dar în scurt timp vom afla dacă Ialomița va avea sau nu două echipe în sezonul viitor al Ligii a II-a.

Altfel, conducerea axintenilor a renunțat deja la serviciile a trei jucători. Este vorba despre portarul Pană și de fundașii laterali Tache și Pintilie…

Sursa: Independent Online

Marius ANGHEL 12 Jun. 2013, 12:41 Stiri
Pe aceeași temă