Progresul Frătăuții Vechi a trecut fără emoții de Sporting

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 13:13 Stiri
Progresul Frătăuții Vechi** a trecut fără emoții de Sporting

Gruparea de Liga a III-a Sporting a pierdut fără drept de apel confruntarea din deplasare, cu Progresul Frătăuții Vechi, contând pentru Turul al II-lea al Cupei Românei la fotbal. După ce trecuse în turul precedent la limită de Bucovina Rădăuți, nou promovata în Liga a IV-a s-a impus de această dată mult mai clar, cu scorul de 4-0, grație golurilor marcate de portarul Turiță din penalty, Ilie (2) și Morăraș.

Managerul celor de la Sporting, Ciprian Anton, a declarat: „Ne asumăm această înfrângere usturătoare, prilej cu care tinerii noștri jucători au arătat că mai au multe de învățat. Am evoluat foarte slab, demonstrându-se încă o dată că meciurile oficiale, cu miză, nu seamănă deloc cu cele amicale. Suntem cu toții vinovați pentru acest rezultat rușinos, de la primul până la ultimul om din club. Acum, important este să analizăm cu atenție ce s-a întâmplat și să tragem învățămintele de rigoare”.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul de Cupă

Cele două echipe au început în formulele:

Progresul: Turita – Moraras, Capstramb, S. Ilie, Eg. Romas, Em. Romas, Al. Romas, Clicinschi, Cojocari, Grigoras, Gaza. Antrenor: Vali Tautian.
Sporting: Afloarei – Netbai, Vitu, C. Alexandru, Bagu, Gugeanu, Gheorghiciuc, Lesanu, Moldovan, Bilt, Nechitoaia. Antrenor: Mihai Gurita.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 13:13 Stiri
Pe aceeași temă