Programul turului 4 al Cupei României. Cu cine au picat Rapid și „U” Cluj. Avem încă un derby al Vestului, acum la Arad, iar Ripensia o întâlnește pe ASU Poli

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Sep. 2018, 21:41 Actualizat: 05 Sep. 2018, 13:40 Stiri
Programul turului 4 al Cupei României.  Cu cine au picat Rapid și „U” Cluj. Avem încă un derby al Vestului, acum la Arad, iar Ripensia o întâlnește pe ASU Poli

Federația Română de Fotbal a stabilit, marți, meciurile care se vor desfășura în faza a patra a Cupei României. În acest tur intră în competiție cele 21 de echipe calificate din faza a treia națională și ultimele 15 cluburi din Liga 2, după ce primele cinci, nou-promovatele, au evoluat deja și doar trei dintre ele au trecut mai departe. Petrolul și SSC Farul s-au făcut de râs și au fost eliminate deja.

Cele 18 meciuri sunt programate să desfășoare în perioada 11-13 septembrie, de la ora 16:30, cu excepția jocului Flacăra Moreni – Chindia Târgoviște, stabilit să se dispute pe 18 septembrie, de la ora 16:30.

În turul IV a rămas o singură echipă din Liga 4, CSM Slatina, cea mai importantă din Liga 3, acolo de unde sunt 17 cluburi în total, este FC Rapid, care o va întâlni pe Daco-Getica București, fosta Juventus, iar din Liga 2 sunt 18 formații.

Între cele 18 meciuri, trei au în componență doar echipe din Liga 3, iar altele trei cluburi din Liga 2. Pandurii Târgu Jiu o întâlnește pe CS Mioveni,
Ripensia Timișoara pe ASU Politehnica Timișoara, iar UTA Arad pe ACS Poli Timișoara. Cea mai norocoasă a fost FC Argeș, care va juca la CSM Slatina, echipa din cea mai inferiooară ligă.

Partidele se desfășoară într-o singură manșă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

După acest tur urmează șaisprezecimile de finală, fază în care intră în competiție și cele 14 echipe din Liga 1. Aceste meciuri vor avea loc în perioada 24-30 septembrie.

Programul meciurilor turului IV:

11 septembrie, ora 16:30
CSM Focșani – Sporting Liești
CS Tunari – Academica Clinceni
FC Rapid – Daco-Getica București
Gloria Lunca Teuz Cermei – Luceafărul Oradea
Unirea Alba Iulia – Industria Galda
Turris Oltul Turnu Măgurele – CS Balotești

12 septembrie, ora 16:30
Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni
CSM Lugoj – Energeticianul
Ripensia Timișoara – ASU Politehnica Timișoara
UTA Arad – ACS Poli Timișoara
CSM Slatina – FC Argeș
Progresul Spartac – Metaloglobus București
Unirea Slobozia – Sportul Snagov
Axiopolis Sport Cernavodă – Dacia Unirea Brăila
Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava

13 septembrie, ora 16:30
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Aerostar Bacău
ACS Fotbal Comuna Recea – Universitatea Cluj

18 septembrie, ora 16:30
Flacăra Moreni – Chindia Târgoviște

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Alexandru DOBRE (Mediafax foto)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Sep. 2018, 21:41 Actualizat: 05 Sep. 2018, 13:40 Stiri
Pe aceeași temă