Președintele Hunedoarei explică seria de patru eșecuri a echipei: „Băieții și-au pierdut entuziasmul”

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 11 Nov. 2014, 16:03 Stiri
Președintele Hunedoarei explică seria de patru eșecuri a echipei:**
  • Președintele echipei FC Hunedoara, Alin Barna, știe unul dintre motivele din care echipa nu a mai reușit să câștige de cinci etape.

Conducerea administrativă a FC Hunedoara digeră greu seria de patru înfrângeri la rând în campionat a echipei, însă asigură că nimeni nu va fi tras la răspundere mai devreme de finalul turului care se va încheia peste două săptămâni.

„Nu vom tolera ca aceste rezultate să ne ducă în jos. Am pornit ca o echipă, vom continua la fel. Mai sunt două etape din tur, vine pauza competițională când vom face o analiză a ceea ce s-a întâmplat până acum și vom lua măsurile care se impun. Nu acuz pe nimeni, nici antrenorul, nici jucătorii, dar nici nu putem sta impasibili. Se pare că băieții și-au pierdut entuziasmul cu care au evoluat în startul campionatului și au uitat să fie o echipă…”, a declarat președintele lui FC Hunedoara, Alin Barna, după meciul din etapa a XI-a cu Millenium Giarmata (scor 0-2).

A fost a patra înfrângere la rând pentru FC Hunedoara în campionatul Ligii a III-a, Seria a IV-a după Pandurii 2 Târgu Jiu (0-2), Național Sebiș (0-2) și ACSO Filiași (0-2) și al cincilea joc fără gol marcat.

În etapa a XII-a, sâmbătă 15 noiembrie, FC Hunedoara va evolua în deplasare pe terenul Minerului Mehedinți.

Înaintea penultimei etape a turului FC Hunedoara se clasează pe locul 8 cu 12 puncte.

Articol scris de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 11 Nov. 2014, 16:03 Stiri
Pe aceeași temă