Porumbacu: „Vreau Chindia – Dinamo în optimi! Am avea șanse ridicate de calificare!”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 16:17 Stiri
Porumbacu:**

Echipa din Târgoviște a trecut repede peste eșecul cu Urban Titu (0-2) și e decisă să scoată maximum de puncte din dubla cu Municipal Câmpina (vineri) și Avântul Reghin (marți).

„Băieții au moralul bun, meciul cu Titu a fost doar un accident. S-au pregătit foarte bine și nu luăm în calcul alt rezultat decât victoria, atât acasă, cu Câmpina, cât și la Reghin”, vorbește președintele executiv al grupării, Mugur Porumbacu.

Chindia va afla luni cu cine va juca în optimile Cupei României, cel mai probabil divizionara C de lângă Turn urmând să întâlnească una din primele șase clasate din Liga I.

„Sunt echipe valoroase, vrem să dăm o replică pe măsură. Personal, îmi doresc să picăm cu Dinamo, e o echipă tânără, în reconstrucție, și cred că am avea șanse mai mari de calificare decât dacă am juca cu oricare alt adversar dintre fruntașele din Liga I”, e dorința șefului de la Chindia.

Cu Câmpina, vineri de la 15.00

Chindia revine în week-end pe teren propriu după un succes clar la Păpăuți, 3-0. Meciul cu Municipal Câmpina se joacă pe Eugen Popescu, de la ora 15, iar intrarea spectatorilor este liberă. Chiar și retrogradată în Liga a III-a, Chindia are o medie de aproape o mie de oameni în campionat, recordul de asistență fiind stabilit în 16-imile Cupei, 3.000 de suporteri cu Săgeata.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Marius TUDOR

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 16:17 Stiri
Pe aceeași temă