Podariul, eliminată din Cupă de Pandurii II!

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 13:24 Stiri
Podariul, eliminată** din Cupă de Pandurii II!

Un singur tur a trecut campioana Doljului, AS Podari, în faza națională a Cupei României, fiind eliminată chiar pe teren propriu de satelitul echipei Pandurii Târgu Jiu. Într-un meci fad, fără faze interesante și ocazii de gol, dar urmărit de aproape 1.000 de spectatori, podărenii au cedat în fața unui adversar care a arătat la fel de rău, scor 0-1. Vlăduți a marcat în minutul 82, din 6 metri, după ce apărase inițial lovitura de pedeapsă acordată just de arbitrul Croitoru.

Podariul l-a testat pe fostul goalkeeper al Științei, Nicușor Bănică, doar din două lovituri libere executate de Preda și Stăncuță.

La AS Podari, Nicolae Ungureanu i-a folosit pe: Turieanu – Orban, Geacă, Istudor, Firoiu – Mirescu (64 Al. Stoica), Țenovici, Dumitrașcu, Crușoveanu (37 Pârvan) – Afrem (46 Stăncuța), Preda. De partea cealaltă, Pandurii II a utilizat echipa: Bănică – Fărcășanu, Oiță, Băiță, Ecobici – Găman, Bertea, Dănăricu, Golea (60 Diaconu, 80, Șendroiu) – Vlăduți, Trifu.

Podărenii au venit la meciul de Cupă direct din stagiul de pregătire de la Dolji Milanovac, în care au disputat și câteva amicale, toate câștigate: 4-0 cu Majdanpek, 6-2 cu CS Vișina Nouă și 8-0 cu Rudar Bor.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 13:24 Stiri
Pe aceeași temă