Piteștenii sunt montați pentru meciul cu FC Zagon: „Sperăm să ne adjudecăm fotoliul de lider și să nu mai plecăm de acolo”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 11:54 Stiri
Piteștenii sunt montați pentru meciul cu FC Zagon:**

Vineri, în cadrul etapei cu numărul șase a ligii a III-a, SCM Argeș Pitești va juca pe teren propriu cu FC Zagon, formație ce ocupă primul loc în clasamentul seriei a VI-a. Piteștenii au un moral ridicat după ce au reușit să învintă în deplasare pe Conpet Ploiești.

„Întâlnim o echipă surpriză din punctul meu de vedere. Ținând cont că anul trecut au avut alt parcurs, acum este o altă echipă. La momentul oportun noi trebuie să tratăm meciul cu multă seriozitate, cu multă ambiție și sperăm ca vineri să ne adjudecăm fotoliul de lider și să nu mai plecăm de acolo. Suntem pe un drum bun, am obținut în ultima etapă un rezultat pozitiv și trebuie să continuăm pe această linie pentru că avem numai de câștigat din toate punctele de vedere”, a declarat Iulian Crivac, antrenorul formației piteștene.

FC Zagon nu a primit niciun gol în meciurile disputate până acum, lucru semnalat și de Adrian Dulcea. Atacantul grupării din Trivale speră ca echipa să continue seria victoriilor pentru la SCM Argeș să se instaleze pe prima poziție din clasament.

„Va fi un meci care va conta cu siguranță în ierahia acestei serii de liga a III-a, un meci care trebuie să îl tratăm cu mare seriozitate pentru că întâlnim o echipă care nu a primit niciun gol în aceste etape. Sperăm ca după acest meci să ne bucurăm de victorie și să trecem pe prima poziție, iar săptămâna următoare să fim liniștiți și concentrați pentru celelalte două jocuri care vor urma”, a spus Dulcea.

Partida SCM Argeș Pitești – FC Zagon se va disputa vineri de la ora 15:00 pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 11:54 Stiri
Pe aceeași temă