Piteștenii, nemulțumiți că lor nu li s-a dat loc în Liga a II-a, dar Craiova a primit două

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 18:45 Stiri
Piteștenii, nemulțumiți că lor nu li s-a dat loc în Liga a II-a,** dar Craiova a primit două

În timp ce Tudor Pendiuc, primarul Piteștiului, visa la un loc de Liga a II-a, Comitetul Executiv al FRF lasă SCM-ul în al treilea eșalon al fotbalului românesc. Astfel, gruparea piteșteană va trebui să joace în acest sezon cu echipe precum FC Păpăuți, Civitas, FC Zagon sau Fortuna Brazi.

Antrenorul Iulian Crivac s-a arătat dezamăgit de decizia CEx. „Nu înțeleg de ce nu am fost primiți să jucăm în Liga a II-a. Rapid va juca în prima serie, iar Craiova a primit două echipe în eșalonul secund, deși trebuia să primească un singur loc.”, a declarat Iulian Crivac pentru sportarges.ro

Adrian Dulcea a vorbit despre adversarii argeșenilor, atacantul alb-violed fiind de părere că Fortuna Brazi și Chindia Târgoviște sunt principalele contracandidate la promovare. „Sunt echipe care sunt organizate destul de bine, cu buget destul de mare. Știu că sezonul trecut au avut jucători foarte buni în componenție și este clar ca nu ne va fi ușor. Noi trebuie să ne organizăm destul de bine și sunt de părere că plecăm cu prima șansă de a promova, deoarece la noi lucrurile încep să se miște și tot ce trebuie să mai facem este să ne ocupăm de aducerea unor jucători”, a declarat Adrian Dulcea.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 14 Aug. 2013, 18:45 Stiri
Pe aceeași temă