Piteștenii merg la Podari doar cu gândul la victorie: „Lupta pen­tru promovare nu s-a încheiat”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 17:53 Stiri
Piteștenii merg la Podari doar cu gândul la victorie:**

Fotbaliștii de la SCM Argeș Pitești vor încerca să revină din nou în lupta pentru promovare în liga secundă după eșecul de săptămâna trecută de pe propriul teren cu Chindia Târgoviște, principala contracandidată. Echipa pregătită de Adrian Dulcea vrea să se impună în confruntarea de vineri, de la ora 17, din deplasare, de la CS Podari, pentru a continua duelul cu dâmbovițenii.

În urma eșecului cu târgoviștenii, alb-violeții au rămas la trei puncte în urma Chindiei, însă nu dezarmează. Partida cu Podariul se anunță una foarte grea, având în vedere situația din clasament a celor două echipe. SCM Pitești ocupă locul 2 cu 35 de puncte, în timp ce echipa din Podari se află pe loc retrogradabil, cu 16 puncte adunate în 18 etape.

Antrenorul alb-violeților, Adrian Dulcea, spe­ră ca jucătorii pe care îi pregătește să poată trece peste eșecul cu Chindia și să joace la adevărata lor valoare cu oltenii: „Mergem la Podari după jocul pierdut cu Chindia. Sper ca a­ceastă înfrângere să nu-și fi pus amprenta asupra psihicului jucătorilor. Ne așteptă un meci foarte greu, pentru că vom întâlni o echipă în ma­re foame de puncte. Ei au mare nevoie de victorie, întrucât vor să rămână în Liga a III-a. Vom juca pe un teren foarte greu. Până la ora meciului, vom încer­ca să ne punem la punct mental, pentru că se resimte o cădere du­pă eșecul cu Chindia. Este o înfrângere greu de digerat. Am încredere că ne putem reveni, fiindcă știu cu ce băieți lucrez. Sunt sigur că putem ieși cu fruntea sus din această confruntare. Din punctul meu de vedere, lupta pen­tru promovare nu s-a încheiat, chiar dacă cei de la Chindia au luat o opțiune serioasă. Trebuie să-i ca­pacitez pe jucători și să-i fac să creadă până la capăt în șansa lor. Îmi doresc să continuăm a­ceastă luptă până la capăt și sunt sigur că o putem duce până în ultima etapă”.

„Șanse mai sunt”

Directorul sportiv al SCM Pitești își dorește și el ca jucătorii lui Dulcea să continue luptra pentru promovare: „Vreau să felicit în primul rând băieții pentru felul în care au jucat cu Chindia. Am luptat până în ultimul minut pentru a scoate un rezultat bun, dar nu a fost să fie. Mingea nu a vrut să intre în poartă. Înfrângerea cu Chindia a venit după o serie de 15 etape fără înfrângere. Eșecul cu Chindia a venit după un joc bun făcut de noi timp de 60 de minute. Traversăm o săptămână foarte grea după eșecul cu Chindia, dar am încredere că vom reveni din nou în această luptă pentru promovare. Mai sunt 8 meciuri și 24 de puncte puse în joc. Șanse de promovare mai sunt, deoarece nici una dintre cele trei echipe rămase în această luptă nu cred că va obține maximum de puncte. Nu vom abandona lupta pentru primul loc și ne vom juca șansa până la capăt”.

Dacă SCM Argeș Pitești joacă în deplasare pe terenul penultimei clasate, Chindia Târgoviște are un meci și mai greu, cu ocupanta locului 4 în Seria III, Concordia II Chiajna.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 09 Apr. 2015, 17:53 Stiri
Pe aceeași temă