Petean și Cătălin Gheorghe, puși pe liber de Fortuna!

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 12:52 Stiri
Petean și Cătălin Gheorghe,** puși pe liber de Fortuna!

Cătălin Gheorghe și Laurențiu Petean s-au despărțit de Fortuna, semnând rezilirea contractelor! Cei doi jucători, care au în „CV-ul” lor și prezențe în primul eșalon național, la Astra, respectiv Oțelul Galați, au „căzut” în urma analizei făcute de conducere, despărțirea de Cătălin Gheorghe fiind un capitol destul de interesant. Asta pentru că Gheorghe a fost, în anumite perioade scurte de timp, investit și antrenor secund la echipă, alături de Vișan, acesta având și destule minute „bifate” în tricoul Fortunei.

În schimb, Petean a dezamăgit și „cantitativ”, acesta fiind în majoritatea timpului indisponibil, din cauza accidentărilor. De altfel, Petean a avut această problemă a „minutelor jucate” și în experianța de la Oțelul, când a bifat, în 6 partide pe care le are „în CV-ul de liga I”, doar 20 de minute oficiale!

Și doi prahoveni își caută echipe

În afara celor doi jucătorui cu o anumită cotă, menționați mai sus, Fortuna a luat decizia de a renunța și la doi dintre fotbaliștii transferați în vară, care nu au confirmat. Este vorba despre Valentin Savu – mijlocașul stânga de 20 de ani, fost la Conpet, Unirea Câmpina și Dinamo II, care a avut doar evoluții sporadice în tricoul Fortunei, precum și de fostul jucător de la Chimia și Petrolul Ploiești – Adrian Stăncescu, și el cu puține reușite în această primă parte a campionatului.

Astfel, numărul jucătorilor la care gruparea finanțată de Radu Călin a renunțat, până acum, se ridică la șase, Tcaciuc și Păiuș (care revin la Academia Viitorul) completând lista.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 12:52 Stiri
Pe aceeași temă