Patru achiziții pentru echipa lui Serea

20 Jan. 2009, 18:34 Stiri
Patru achiziții pentru echipa lui Serea

Echipa de fotbal FC Panciu va pleca miercuri într-un stagiu de pregătire în stațiunea suceveană Gura Humorului.
Antrenorii Ionică Serea (foto) și Dănuț Bolocan au la dispoziție un lot format din 24 de jucători, noutățile fiind Ionuț Aldea și Eugen Ștefan (ambii de la Jiul Petroșani), Ovidiu Radu (Aerostar Bacău) și Leontin Chiorpec (CSM Rm. Sărat).

 

Tehnicenii au renunțat la serviciile lui Marian Naom (jucător care nu a confirmat la antrenamente) și Mircea Lazăr, acesta accidentîndu-se la una din ședințele de pregătire programate pe terenul din Panciu.


 „Nu mai vreau jucători noi. Pentru fiecare post din cadrul echipei avem cîte doi, trei jucători, așa că nu are rost să mai aducem alți fotbaliști. Sper să facem o figură și mai bună în partea a doua a campionatului“
, a spus Serea.

Pe durata stagiului, păncenii își vor măsura forțele cu formațiile Cetatea Suceava, Pambac Bacău și FC Botoșani. Pe 31 ianuarie, FC Panciu se va deplasa la Tg. Ocna pentru confruntarea cu formația de liga a doua FCM Bacău, iar în luna februarie, elevii lui Serea vor disputa cîte o „dublă“ împotriva colegelor de serie Aerostar Bacău și Willy Bacău.

Articol scris de George DUMITRU
 

20 Jan. 2009, 18:34 Stiri
Pe aceeași temă