Pas greșit pentru echipa lui Mititelu. Pucioasa a intoxicat U Craiova SA

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 09 Sep. 2018, 11:32 Stiri

U Craiova 1948 SA a remizat, scor 0-0, cu FC Pucioasa, în etapa a 3-a din Liga a 3-a, Seria a 3-a. Fără suportul Galeriei Peluza Sud ’97, care continuă să boicoteze meciurile pe care clubul patronat de Adrian Mititelu le dispută în calitate de gazdă, la Drobeta Turnu Severin, echipa antrenată de Ștefan Stoica a fost susținută doar  de 800 de localnici. De fapt, nou – promovata din Craiova nici n-a mai jucat în nocturnă, așa cum o făcuse în runda inaugurală, cu Atletic Bradu, meci la care asistaseră 1200 de spectatori.

Jocul cu FC Pucioasa a început în nota de dominare a dâmbovițenilor, care, încă din primul minut, au ratat o bună ocazie, prin Niculăescu, care, scăpat singur spre poarta adversă, a fost blocat de Mogoșanu. Până la finalul primei reprize n-au mai existat faze de gol, iar cele două echipe au intrat la egalitate la cabine.

Nici în partea secundă nu s-a mai marcat, deși U Craiova SA a avut superioritate numerică, după ce Codroiu a fost eliminat în minutul 62 pentru cumul de cartonașe. Cea mai mare ocazie, și prima de altfel a gazdelor, i-a aparținut, tocmai în minutul 71, lui Claudiu Bălan, a cărui lovitură de cap a fost respinsă in extremis de portarul advers.

S-a încheiat 0-0, și Craiova a acumulat ;apte puncte, la fel câte mai au CSM Alexandria și Turris Oltul Turnu Măgurele, acestea din urmă mai bine clasate datorită golaverajului. Etapa viitoare, echipa lui Ștefan Stoica va juca, tot pe Municipalul severinean, cu FC Voluntari II. Pucioasa a acumulat 4 puncte și se află pe locul 8. Runda următoare joacă acasă cu U Craiova CS 2.

La finalul partidei cu FC Pucioasa, clubul gazdă n-a mai organizat conferința de presa, așa cum o făcuse în prima etapă, când patronul Adrian Mititelu s-a jucat de-a reporterul.

U CRAIOVA 1948 SA – FC PUCIOASA 0-0

Mogoșanu – Dănănae, E. Dina, C. Calu, Negru, Kovari (Tătulea 88′), Zimța, Raicea (Ciucă 70′), Surugiu (Lupu 33′), M. Dina, Cl. Bălan
Antrenor Ștefan Stoica

Curiman – Călin, Marina, Blaș, Diță, Calofir, Lungeanu, Lețu (Nedelea 67′), Haimandache (Niță 90′), Codroiu, Niculăescu (Grigorescu 88′)
Antrenor Denis Lunescu

Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin); Spectatori: 800; Arbitru: Sergiu Anton; Asistenți: Alexandru Murariu și Gabriel Neagu (toți din București).

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Justinel STĂ‚VARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 09 Sep. 2018, 11:32 Stiri
Pe aceeași temă