„Nu am văzut pe nimeni din conducerea clubului să vină lângă echipă, cu o singură excepție”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 13:06 Stiri

Preparatorul fizic al FC Hunedoara, Ștefan Beregszaszy (foto), a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că în pauza competițională niciun oficial al clubului nu i-a întrebat de sănătate pe fotbaliștii liderului.

„De anul trecut, de la finalul turului nu am văzut pe nimeni din conducerea clubului să vină lângă echipă cu o singură excepție, finanțatorul Alina State. Niciunul dintre membrii Consiliului Director sau de la Primăria Hunedoara nu a trecut pe la stadion să-i întrebe pe fotbaliști dacă au nevoie de ceva, deși băieților nu le lipsește nimic. Ar fi fost bine dacă jucătorilor le-ar fi fost acordată atenția cuvenită. Totuși sunt la jumătatea unui drum al cărui țel este promovarea în Liga a doua”, a spus Beregszaszy.

Oficialul hunedorean asigură că lotul de jucători al FC Hunedoara este pregătit din toate punctele de vedere pentru a începe cu dreptul returul. „În intersezon băieții au avut parte de o perioadă de pregătire ca la carte cu antrenamente bune, cantonament centralizat și jocuri amicale tari. Toți sunt bine din punct de vedere medical, fizic și mental pentru a aborda toate meciurile la victorie”, a mai spus Beregszaszy.

Lider în Seria a V-a, cu 35 de puncte, FC Hunedoara va debuta în returul campionatului Ligii a III-a, la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, în deplasare pe terenul Olimpiei Satu Mare, ocupanta locului 2 cu 28 de puncte. Meciul va conta pentru etapa a XVI-a, a treia a returului.

În primele două runde FC Hunedoara a stat deoarece adversara din etapa a XIV-a, Jiul Petroșani s-a retras din campionat iar în etapa a XV-a nu a fost programată din cauză că nu a avut adversar (Seria a V-a a pornit la drum cu un număr impar de echipe, 13, iar în fiecare etapă o formație stă n.r.).

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 13:06 Stiri
Pe aceeași temă