Nicoliță n-a uitat de rivalitate! Bănel, gol și eliminare în meciul Făurei – Rapid

Marius ANGHEL 01 Oct. 2018, 13:43 Stiri

Bănel Nicoliță (33 de ani) s-a întâlnit pentru prima dată după mult timp cu Rapid, rivala de pe vremea când evolua pentru Steaua. Fostul UEFAntastic a fost înger și demon pentru noua sa echipă, CS Făurei, unde e manager și antrenor, în înfrângerea suferită cu 3-1 pe teren propriu în fața alb-vișiniilor, în etapa a 6-a din Liga a 3-a.

Nicoliță a marcat golul echipei sale în minutul 65, însă rapidiștii au înscris de trei ori, prin Marian Vlada, care a reușit o dublă (51, 56 – pen.), și Matulevicius (77). În plus, Bănel Nicoliță a fost eliminat în urma unei intrări criminale asupra adversarului Andrei Dovleac, care intrase pe parcursul jocului.

Bănel Nicoliță a marcat golul care a calificat Steaua în semifinala cu Middlesbrough, în 2006. Sfertul UEFAntastic dintre Steaua și Rapid s-a terminat 1-1 la general (1-1 în Giulești, goluri Nicoliță și Viorel Moldovan, și 0-0 pe fostul Lia Manoliu), iar echipa antrenată atunci de Cosmin Olăroiu a mers mai departe pentru o semifinală cu englezii de la Middlesbrough.

După victoria de duminică de la Făurei, Rapid a acumulat 16 puncte și se menține pe locul 2 în Seria a 2-a, la egalitate cu liderul Unirea Slobozia, care are un golaveraj superior. Etapa următoare urmează să joace pe teren propriu, vineri, de la ora 19:00, cu CS Medgidia.

CS Făurei a rămas cu 4 puncte, după ce și a căzut pe locul 13, retrogradabil, fiindcă victoria cu Bragadiru i-a fost anulată, deoarece ilfovenii au fost excluși din campionat pentru două neprezentări.

Marius ANGHEL 01 Oct. 2018, 13:43 Stiri
Pe aceeași temă