Momentul adevărului pentru SCM Pitești și Chindia. Cele două echipe din fruntea Seriei 3 luptă pentru promovare: „Am ajuns în punctul în care ne-am dorit”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 15:51 Stiri

Pentru fotbaliștii de la SCM Pitești a venit momentul adevărului. Echipa pregătită de Adrian Dulcea are șansa să ia o opțiune importantă pentru promovare, dacă va reuși să se impună în confruntarea de mâine, de la ora 17, de pe terenul central al stadionului „Nicolae Dobrin”, cu Chindia Târgoviște, principala con­tracandidată la promovare în liga secundă.   

Înaintea acestei runde, cele două echipe împart primul loc în clasament, ambele cu câte 35 de puncte, cu un plus în fața târgoviștenilor, care au golaverajul mai bun.

Antrenorul alb-vi­o­leților, Adrian Dulcea, așteap­tă cu mare nerăbdare acest derby. „Am ajuns în punctul în care ne-am dorit: să jucăm pentru promovare cu principala contracandidată. Am obținut o victorie de moral în etapa trecută, în deplasarea de la Câmpulung, și vom a­borda meciul cu Chindia cu mare încredere. Mă bucur foar­te mult că autoritățile locale au decis ca acest joc să se dispute pe terenul central al stadionului Nicolae Dobrin. Acest lucru înseamnă o încununare a muncii noastre, în încercarea de a demonstra că suntem o e­chipă importantă, care merită să joace și de acum încolo pe terenul central. Mă bucur pentru băieți, că ei și-au dorit foarte mult să joace pe o suprafață bună. Sper ca, după această partidă, iubitorii fotbalului să-și îndrepte atenția și către SCM Pitești, care reprezintă acest o­raș în fotbalul românesc. Chin­dia este o echipă cu o mare experiență și este favorită, dar și noi am crescut în ultimul timp la a­cest capitol. Suntem pregătiți să le dăm o replică pe măsură, pen­tru că știu posibilitățile jucătorilor noștri. Acești fotbaliști me­­rită să joace la Liga a II-a. Îmi doresc foarte mult să facem un meci bun și să aducem oamenii la stadion, ca să ne ajute să rămânem pe primul loc. Nu cred că vom a­vea probleme de acomodare cu terenul, fiindcă noi suntem obișnuiți să jucăm pe a­semenea gazoane la meciurile din deplasare. Am făcut partide foar­te bune în deplasare pe terenuri bune. Sunt convins că, prin rezultatele noastre, oame­nii ne vor accepta și ne vor adopta ca echipa Piteștiului ca­­re merită să joace pe terenul central”, a spus Dulcea pentru Curierul Zilei.

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 15:51 Stiri
Pe aceeași temă