Matei nu se gândește la meciul cu Cetatea, ci la următorul adversar: „Steaua ar fi cea mai potrivită”

Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 13:56 Stiri
Matei nu se gândește la meciul cu Cetatea, ci la următorul adversar:**

Pentru formația Rapid CFR Suceava urmează o perioadă foarte încărcată, în care va avea de disputat un număr de trei meciuri în decurs de doar o săptămână. Sâmbătă, „alb-vișiniii” vor primi, pe Areni, vizita formației FCM Dorohoi, în etapa a II-a a Ligii secunde, marți, cu începere de la ora 16.30 vor juca la Târgu Neamț, împotriva echipei locale, Cetatea, în Turul al V-lea al Cupei României, iar sâmbăta viitoare, pe 13 septembrie, au programat un nou meci de campionat, în deplasare, cu CF Brăila.

„Ne așteaptă trei meciuri foarte importante. În afara confruntărilor din campionat, acolo unde ne dorim să adunăm cât mai multe puncte, suntem foarte interesați în acest sezon și de Cupa României. Ar fi și păcat să nu fie așa, în condițiile în care, dacă vom trece de formația din Târgu Neamț, vom avea ocazia să ne măsurăm forțele cu o grupare din primul eșalon. Cred că nu doar noi, ci și suporterii noștri sunt doriți să vadă, după atâta vreme, o echipă de Liga a I evoluând într-un meci oficial pe Areni”, a declarat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Invitat la o televiziune locală, în cadrul emisiunii Fair Play, atacantul Marius Matei a mărturisit că nu simpatizează cu nicio echipă din România, dar pentru spectacol și-ar dori ca pe stadionul „Areni să vină Steaua București.

„Eu unul mi-o doresc pe cea mai bună, Steaua, Petrolul sau Astra, dar orice echipa din Liga I este de certă valoare. Ca și efect, cred că Steaua ar fi cea mai potrivită pentru că are cei mai mulți susținători și cam peste tot unde joacă stadionul este plin. Eu n-am nicio simpatie pentru vreo echipă. Într-un singur an mi-am dorit efectiv să câștige cineva campionatul, atunci când a câstigat Urziceniul. Erau acolo câțiva jucători cu care mă cunoșteam bine și preparatorul fizic cu care lucrasem la Botoșani. Era acea echipă mică care dădea peste cap toate pronosticurile”, a spus Matei.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 13:56 Stiri
Pe aceeași temă