Letan i-a adus calificarea echipei FC Bihor în ultimul minut al prelungirilor

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 19:10 Stiri
Letan i-a adus calificarea echipei FC Bihor** în ultimul minut al prelungirilor

Fotbaliștii de la FC Bihor au debutat cu dreptul în noul sezon, după ce au reușit să se impună marți seară, la Sânmartin, la Baza Sportivă Luceafărul, cu scorul de 2-1, în fața formației locale, CSC Sânmartin.

Meciul, care a contat pentru turul IV al Cupei României Timișoreana, a fost dominat cu autoritate de jucătorii orădeni, care au marcat primii, în minutul 27, prin Sorian, numai că în repriza a doua, gazdele au reușit să restabilească egalitatea, după câteva minute bune de joc, prin I. Pantea, în minutul 78.

Cum până la finele celor 90 de minute de joc nu s-a mai înscris, meciul a intrat în prelungiri, iar în ultimul minut al acestora, Letan a marcat golul victoriei și a adus calificarea în turul al V-lea al competiției KO din fotbalul românesc.

Jocul a început cu o ocazie mare a elevilor antrenorului Alexandru Pelici. În minutul 6, după ce Străuț a șutat de la 23 de metri, a respins portarul S. Ghilea, iar R. Lukacs a reluat din 6 metri, puțin pe lângă stâlpul din dreapta porții gazdelor.

Un incident deosebit s-a consumat în minutul 32, când la un duel între S. Matei și Cr. Cigan, primul s-a accidentat serios, fiind nevoie de intervenția ambulanței pe teren pentru a-l scoate de pe suprafața de joc. Deși a căzut leșinat, în cele din urmă, Matei și-a revenit.

 „În primul rând, aș vrea să felicit această echipă inimoasă a Sânmartinului. Știam că ne așteaptă un meci dificil. Au reușit să ne surprindă, au făcut-o foarte bine, am intrat în prelungiri, dar puteam să evităm asta, dacă am fi marcat la ocaziile pe care le-am avut. Dobrescu a ratat foarte, foarte mult. A făcut însă faza golului al doilea și i se iartă greșelile. A fost o ultimă repetiție pentru noi înaintea startului campionatului. Îmi felicit jucătorii pentru efort și modul cum au abordat partida și le doresc mult succes celor de la Sânmartin în campionatul Ligii a III-a”, a declarat, după partidă, antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

„A fost un joc destul de bun prestat de echipa mea, la patru zile după un alt joc de 120 de minute. S-a simțit puțin starea de oboseală. Dacă tot am ajuns până la minutul 120,era frumos să terminăm cu penalty-uri, pentru public. Dar, una peste alta, eu zic că a fost un joc frumos, prestat de ambele echipe, spectaculos. Normal, echipa care a avut mai multă experiență a câștigat. Eu sunt mulțumit însă că am prestat un joc bun. Acum, pentru noi cel mai important este meciul de sâmbătă din campionat, cu Avântul Reghin”, a declarat, la rândul său, tehnicianul gazdelor, Florin Fărcaș.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

CSC Sânmartin – FC Bihor 1-2 (0-1, 1-1)
Pantea (min. 78) / Sorian (min. 27) și Letan (min. 120)

CSC Sânmartin: S. Ghilea – S. Matei (min. 35 G. Mangra), Mintaș, Cura ctp., Arsene – Olariu (min. 69 Lobonț), S. Zadori (min. 54 I. Pantea), Novak, L. Todea, Jurca – Gh. Popescu. Antrenor: Florin Fărcaș

FC Bihor: Fildan – Țoca, Bactăr, Pascariu – Mihuț – ctp. (min. 88 Haș), Străuț, Speroni, A. Achim – Sorian, R. Lukacs, Cr. Cigan (min. 66 V. Dobrescu). Antrenor: Alexandru Pelici

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 19:10 Stiri
Pe aceeași temă