La Turnu Măgurele, mai scump decât la Leipzig. Echipa din Liga 3 vrea să se îmbogățească de pe urma meciului cu Craiova, din optimile Cupei

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Oct. 2018, 20:23 Actualizat: 29 Oct. 2018, 20:31 Stiri
La Turnu Măgurele, mai scump decât la Leipzig.  Echipa din Liga 3 vrea să se îmbogățească de pe urma meciului cu Craiova, din optimile Cupei

U Craiova va întâlni în optimile Cupei României formația de Liga a 3-a Turris Oltul Turnu Măgurele, marți, de la ora 19:00, pe arena Municipal din Turnu Măgurele. Alb-albaștrii merg în Teleorman din postura de deținători ai trofeului și favoriți cerți, dar Devis Mangia își atenționează elevii că pot avea mari probleme dacă nu au atitudinea necesară.

„Suntem favoriți, dar important este să avem atitudinea necesară la astfel de jocuri, fiindcă altfel vom avea probleme. Stafful meu a studiat deja echipa din Măgurele, eu îl cunoșteam doar pe antrenor, pe Erik Lincar, dar după meciul cu Astra am văzut și eu imagini, este o formație bună. În funcție de starea jucătorilor și ținând cont că avem 3 meciuri într-o săptămână voi da șanse și celor au jucat mai puțin, dar vom alinia o echipă competitivă în Cupă. Este bine că nu jucăm la mare distanță de Craiova și că nu întâlnim o echipă din Liga I, dar marea întrebare este dacă vom fi suficient de concentrați. Dacă vrem să fim o echipă puternică, trebuie să avem o atitudine bună tot meciul. Trebuie să creștem din acest punct de vedere”, a declarat Devis Mangia.

La Turris antrenează Erik Lincar, cel care a pregătit formația din Bănie în 2013, la demararea proiectului CS Universitatea. De asemenea, atacantul Claudiu Dragu a evoluat la formația din Craiova în sezonul 2013-2014.

Biletele la Măgurele, mai scumpe decât la Leipzig

Oficialii clubului Turris doresc să profite din plin de evenimentul prilejuit de sosirea Științei la Turnu Măgurele și au stabilit un preț destul de mare la bilete, 50 de lei, intrare generală. Costul este mai mare, spre exemplu, decât cel pe care fanii olteni au trebuit să-l achite pentru un bilet la Leipzig, la meciul RedBull Leipzig – U Craiova, din Europa League, nemții solicitând 10 euro pentru un tichet.

În aceste condiții, clubul U Craiova a decis să renunțe la jumătatea sa din încasările meciului din Cupa României, pentru ca suporterii alb-albaștri să achite numai 25 de lei pentru un bilet. Circa 250 de bilete vor avea la dispoziție fanii Craiovei la meciul din optimile Cupei României.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Remus BADEA (Mediafax foto)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Oct. 2018, 20:23 Actualizat: 29 Oct. 2018, 20:31 Stiri
Pe aceeași temă