Întăriri din Austria pentru „satelit”. Craiovenii nu vor să aibă emoții la promovare cu Pandurii Cerneți: „Să demonstrăm că viitorul sună bine în Bănie”

Marius ANGHEL 26 Jun. 2015, 17:43 Stiri
Întăriri din Austria pentru

Chiar dacă CS Universitatea II Craiova, campioana Ligii a IV-a Dolj, a câștigat la scor meciul tur al barajului cu reprezentanta județului Mehedinți, Pandurii Cerneți, conducătorii grupării din Bănie nu vor să aibă parte de surprize în retur și au trimis și de această dată jucători de la prima echipă la cea secundă.

Adrian Avrămia, Andrei Sin și Adrian Crâstea au fost trimiși de Sorin Cârțu și Emil Săndoi din cantonamentul din Austria la Drobeta Turnu Severin, acolo unde va avea loc meciul decisiv pentru promovarea lui CS U II în Liga 3. Și în partida tur contra campioanei din Mehedinți au jucat mai mulți fotbaliști de la echipa din Liga 1, însă chiar dacă nu au impresionat, aceștia au reușit să câștige cu 4-0. Sâmbăta trecută au înscris Herghelegiu (32), Iuga (41), S. Jurj (71) și D. Căpățână (84).

„Ne dorim o promovare clară și de aceea țintim victoria și în meciul retur. Vrem să demonstrăm că viitorul sună bine în Bănie”, a spus Daniel Mogoșanu, citat de csuc.ro.

„Este prea important meciul ca să riscăm ceva. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul, promovarea, și nu avem nevoie de emoții. Am discutat cu staff-ul tehnic al echipei mari și am convenit să îi trimită în țară pe Avrămia, Sin și Cârstea, jucători care au evoluat în permanență la echipa a doua. Ei vor ateriza astăzi, în jurul orei 14.00, la București și vor veni direct la Severin, pentru că și echipa secundă, împreună cu antrenorii, va pleca de astăzi spre orașul de pe malul Dunării”, a afirmat președintele AJF Dolj și totodată managerul centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, pentru GdS.

Partida retur dintre Pandurii Cerneți și CS Universitatea II Craiova, se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30, pe stadionul Termo din Drobeta Turnu Severin.

Marius ANGHEL 26 Jun. 2015, 17:43 Stiri
Pe aceeași temă