Ineul, în moarte clinică. Inclusiv participarea în Liga 4 e pusă în pericol! Sculici: „Să nu căutăm vinovați, ci soluții”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Jul. 2016, 12:34 Actualizat: 27 Jul. 2016, 14:57 Stiri

Județul Arad rămâne tot cu trei grupări de Liga a 3-a, dar asta numai pentru că UTA a acceptat invitația FRF-ului pentru „satelitul” ei. Ineul a spus, însă, „pas” a și anunțat oficial la Federație, însă lucrurile rămân tulburi chiar și pentru Liga a 4-a.

Cristian Sculici a intrat în cea de-a doua săptămână de antrenamente, însă are la dispoziție un lot foarte tânăr, format din juniori de 15,16 și 17 ani. Ar mai fi pe lângă: Popovici, Hulbăr, Iaroș și Spătaru, însă incertitudinea este la ea acasă atâta timp cât există importante restanțe financiare, iar în aceste condiții nici nu se pune problema de întărirea unui lot care, în formula de față, se va bate cu succes în subsolul clasamentului. „Așteptăm vești de la patronul clubului, iar ele întârzie să sosească. Batem pasul pe loc, riscăm să ne facem de râs chiar și în Liga a IV-a. Copiii sunt talentați, dar într-un campionat de seniori e greu să facă față”, a comentat Ionuț Benea, directorul sportiv al zărăndanilor.

La rândul său, Cristian Sculici atrage și el un semnal de alarmă despre situația de la Ineu. „Impresia mea este că am fost lăsat în offside. Nu înțeleg de ce se întâmplă ceea ce se întâmplă. Ceea ce la sfârșitul campionatului trecut era o echipă frumosă și tânără e pe cale de dispariție și a trecut ceva mai mult de o lună de zile. Nu intenționez să caut vinovați, nici nu cred că e cazul să o facem, ci e timpul să oferim soluții. Măcar acum că a trecut ceasul al 12-lea să fii învățat ceva și să venim cu o variantă de continuitate. Dacă nu se înțelege acest lucru, înseamnă că nu se mai poate continua. Probabil, voi pleca, dar nu înainte de a încerca să fac totul pentru ca oamenii și copiii cu care am lucrat să nu rămână cu ochii în soare. Am o datorie morală față de ei și vreau să mi-o respect”, a punctat antrenorul primei echipe și, în fapt, șeful corpului tehnic de la CS Ineu.

Oarecum, atmosfera grea se resfrânge și asupra echipei de fete din liga secundă. La reunirea de ieri au participat doar 7 jucătoare, absente fiind chiar cele mai importante componente ale echipei: Cosmina Nicodin, Valentina Haida și Alice Cociuda. Aceasta din urmă s-a operat la genunchi în urmă cu o lună și jumătate și este în plin proces de recuperare.

Probabil, până la finalul acestei săptămâni, lucrurile ar trebui să fie tranșate într-un sens sau altul, fiind posibil să se lase inclusiv cu demisii.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Jul. 2016, 12:34 Actualizat: 27 Jul. 2016, 14:57 Stiri
Pe aceeași temă