Incidente la finalul unui meci din Liga 3. Jandarmii au intervenit și reținut un suporter, fost jucător, după ce a pătruns pe teren și a lovit un fotbalist

Marius ANGHEL 08 Nov. 2019, 20:23 Stiri

Au avut loc incidente la finalul meciului din Liga 3, Seria 5, dintre Viitorul Șelimbăr și Industria Galda, desfășurat vineri, pe stadionul Textila din Cisnădie și încheiat la egalitate, scor 2-2. Unul dintre jucătorii Industriei a fost lovit de un spectator care a pătruns pe teren, iar jandarmeria a intervenit și au reținut agresorul.

După fluierul final al partidei nebune de la Cisnădie dintre Viitorul Șelimbăr și Industria Galda, în care oaspeții au condus de două ori, dar au luat doar un punct, mijlocașul echipei din Alba Daniel Lupșan a fost lovit de un spectator pătruns pe teren, scrie Ziarul Unirea. Agresorul este Cornel Stănilă, fost component al echipei Minaur Zlatna, un apropiat al gazdelor, iar incidentul a fost aplanat după intervenția jandarmilor, care l-au reținut pe suporterul gazdelor.

„Respectiva persoană a sărit din tribună și mi-a dat o palmă, în timp ce eu mă îndreptam spre vestiare. Jandarmii l-au reținut, iar, ulterior, persoana în cauză m-a sunat să își ceară scuze. A fost lipsă de fair-play din partea sa. La un moment dat, mă gândeam să îl dau în judecată”, a comentat Daniel Lupșan pentru sursa citată.

Spiritele s-au încins, atât pe teren, cât și în tribune, încă din minutele de final ale jocului. În minutul 90+5, portarul Cătălin Suciu a apărat o lovitură de pedeapsă executată de Neacșa și îndelung contestată de vizitatori. După fluierul final, Haiduc, care i-a reproșat centralului ușurința cu care a dictat 11 metri, a fost eliminat. În plus, în minutul 90+2, Alexandru Curtean, fostul jucător la Timișoara sau Dinamo, acum la Șelimbăr, a fost eliminat pentru lovirea lui Hăprian.

Portarul Cătălin Suciu, eroul meciului, cu gol marcat și penalty apărat

Altfel, golul de 2-1 pentru Galda a fost marcat din penalty chiar de portarul echipei Industria, Cătălin Suciu. Acesta poate fi considerat eroul meciului, după ce în minutul 73 a înscrie, iar în minutul 90+2 a apărat un penalty care putea decide partida.

„Exersez penalty-urile și loviturile libere la antrenamente. Mă bucur că domnul antrenor Paul Ciucă și colegii au avut încredere în mine și m-au lăsat să execut. La lovitura de pedeapsă apărată a fost o inspirație de moment și practic i-am făcut în avans un cadou, de ziua mea, de duminică”, a spus, pentru Ziarul Unirea, Cătălin Suciu, care duminică va aniversa 21 de ani.

Pentru Viitorul Șelimbăr a marcat Alexandru Neacșa (45, 83 – penalty), în timp ce pentru Industria Galda au punctat Alexu Cioară (10) și Cătălin Suciu (73 – penalty).

După 12 etape scurse din acest sezon al Ligii 3, Viitorul Șelimbăr se află pe locul 8 în Seria 5, cu 16 puncte, în timp ce Industria Galda e pe penultima poziție, 15, cu 8 puncte.

Rezultatele, marcatorii și clasamentul după desfășurarea etapei a 12-a a Ligii 3, Seria 5, le poți vedea aici.

Foto: Ziarul Unirea

Marius ANGHEL 08 Nov. 2019, 20:23 Stiri
Pe aceeași temă