Incident șocant în fotbalul românesc! Trei fani, „umpluți de sânge” de un jucător pentru că au huiduit echipa! După meci, agresorul a ajuns direct la poliție

Marius ANGHEL 30 Apr. 2016, 12:37 Stiri
Incident șocant în fotbalul românesc!** Trei fani,

Evenimente regretabile petrecute, vineri, la partida dintre ASF Comuna Recea și Luceafărul Oradea, scor 0-1, din etapa a 22-a a Seriei 5 a Ligii a III-a. Schimbat în minutul 80 al partidei, atacantul gazdelor Bogdan Bîrle (foto, în alb) a atacat trei suporteri ai propriei echipe și i-a lovit cu bestialitate pe aceștia, anunță Sportul Sălăjean.

Conform sursei citate, atacantul a fost enervat de apostrofările propriilor fani, iar în momentul în care a fost schimbat „și-a luat bluza de trening, a părăsit banca de rezerve și s-a îndreptat furios spre tribune să-și facă singur dreptate în fața celor care îl huiduiseră și îl criticaseră pe parcursul meciului”.

Vârful de 32 de ani a lovit cu pumnii în față trei spectatori, doi dintre aceștia fiind umpluți de sânge.

Meciul a fost întrerupt de arbitru timp de 5 minute, până când agresorul a fost scos de pe teren, fiind „escortat” spre vestiare de un coleg de echipă. Ulterior, acesta a fost preluat de un echipaj de poliție și a fost dus la secție pentru declarații.

Formația Comuna Recea este antrenată de fostul fotbalist Romulus Buia și ocupă locul 9 în Seria 5 din Liga a III-a, după 22 de etape. Adversara de ieri, Luceafărul Oradea, e lider în campionat și mai are nevoie de o singură victorie în ultimele etape rămase de disputat pentru a promova matematic în Liga a II-a.

Marius ANGHEL 30 Apr. 2016, 12:37 Stiri
Pe aceeași temă