Gică Barbu e noul antrenor al lui FCM Reșița 2012

17 Jul. 2012, 13:01 Stiri
Gică Barbu** e noul antrenor al lui FCM Reșița 2012

Pentru a se alinia noilor cerințe regulamentare CSM Școlar și-a schimbat și denumirea, în FCM Reșița 2012. „Rosso-nerii” au numit luni un nou antrenor principal odată cu reunirea lotului, în persoana lui Gheorghe Barbu, venit de la „U” Cluj II, acesta îl înlocuiește pe Leo Doană, rămas în cadrul clubului.

Fostul tehnician al Mureșului Deva în Liga a II-a a semnat pe un an de zile cu reșițenii cu drept de prelungire a înțelegerii. „Îl cunosc foarte bine, când eram jucător ne-a promovat din C în B. E un antrenor care impune respect în vestiar. Ne propunem o clasare în primele trei”, ne-a spus Cristian Bobar, președintele FCMR-ului. Acesta a confirmat că sunt mari șanse ca Andrade Bichescu, fostul tehnician al Gloriei Reșița să fie instalat ca antrenor coordonator al Centrului de copii și juniori. S-a înregistrat și o plecare din rândul staffului tehnic, cea a lui Roco Sandu.

Deocamdată nu există noutăți în lotul pregătit de Gică Barbu în Valea Domanului, acesta urmează să-și evalueze jucătorii și vineri printr-un trial. După această perioadă se va gândi și strategia de transferuri. Luni, 23 iulie, echipa va intra într-un cantonament pe plan local timp de șapte zile iar primul amical e stabilit pentru 1 august, cu nou promovata în L3 CSM Lugoj.

FCM Reșița va dispune în curând și de un teren sintetic de dimensiuni mari, primul din județ. „Am început deja construcția pentru terenul sintetic, Cristi Chivu s-a ținut de promisiune și ne-a ajutat. Nu vreau să dau un termen, sperăm să-l finalizăm cât mai repede”, a adăugat Bobar.

CSM Școlar Reșița s-a clasat pe locul 8 la finalul sezonului 2011-2012 în C5.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

17 Jul. 2012, 13:01 Stiri
Pe aceeași temă