FRF a stabilit programul sferturilor Cupei României. Când joacă AFK Csikszereda cu U Craiova

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 11:10 Stiri
FRF a stabilit programul sferturilor Cupei României.** Când joacă AFK Csikszereda cu U Craiova

Federația Română de Fotbal a anunțat, joi, programul sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2018-2019, fază a competiției care urmează să se joace în intervalul 26-28 februarie.

Șapte echipe din Liga 1 (U Craiova, Astra Giurgiu, Viitorul Constanța, AFC Hermannstadt, CFR Cluj, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Dunărea Călărași) și o reprezentantă a ligii a treia, AFK Csikszereda, vor evolua în faza sferturilor, după următorul program:

marți, 26 februarie, ora 20:00
AFC Hermannstadt – FC Viitorul

miercuri, 27 februarie, ora 17:00
Dunărea Călărași – Astra Giurgiu
miercuri, 27 februarie, ora 20:00
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CFR Cluj

joi, 28 februarie, ora 20:00
AFK Csikszereda – U Craiova

Cele patru meciuri vor putea fi urmărite în direct la DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look TV.

Jocurile din această fază se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul formației de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Ultima reprezentantă a ligilor inferioare în această ediție a Cupei României, AFK Csikszereda, va putea să organizeze meciul cu U Craiova pe teren propriu dacă vor achiziționa din nou instalație de nocturnă mobilă, așa cum au făcut-o în turul precedent, când au învins-o pe Dinamo la loviturile de departajare. În caz contrar, vor trebui să dispute meciul pe un alt stadion.

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 11:10 Stiri
Pe aceeași temă