Foresta trebuie să treacă de Aerostar în Cupă pentru a-și îndeplini obiectivul. „Suntem la un pas să aducem o echipă de Liga 1 pe Areni”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2016, 13:45 Stiri
Foresta trebuie să treacă de Aerostar în Cupă pentru a-și îndeplini obiectivul.**

Prezentă în Cupa României încă din turul trecut, atunci când a trecut la limită, scor 1-0, de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Foresta Suceava va avea parte în faza a patra a competiției de încă un adversar din Liga a 3-a. Cea mai în formă echipă din Liga 2 o va întâlni pe Aerostar Bacău, meciul urmând a se desfășura în deplasare, marți, 4 octombrie, de la ora 14:30.

Obiectivul sucevenilor este de a ajunge cât mai departe în Cupă, pentru a aduce un adversar din Liga 1 pe stadionul Areni. „Așa cum am mai spus, ne-am propus un parcurs cât mai lung în Cupa României. Suntem la un pas să aducem o echipă de Liga 1 pe Areni, dar pentru acest lucru trebuie să trecem mai întâi de cei de la Aerostar Bacău. Teoretic pornim cu prima șansă, dar trebuie să fim foarte atenți, pentru că surprize se produc constant în Cupa României”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, președintele executiv al grupării sucevene, Dorin Goian.

Foresta este neînvinsă de șapte etape, de când a fost preluată de antrenorul Cristian Popovici, în acest interval obținând șase victorii și o remiză. De partea cealaltă, Aerostar nu are un start bun de sezon în Liga 3, în cele patru meciuri desfășurate până acum înregistrând o victorie și trei înfrângeri.

Băcăuanul Popovici va reveni astfel în orașul natal cu prilejul acestui meci de Cupă. Primordial pentru noi este în acest moment jocul de sâmbătă de la Snagov. Apoi vom avea timp să ne gândim la Cupa României, unde desigur vrem să ne calificăm mai departe și să aducem o echipă de Liga 1 la Suceava. Este clar că plecam ca favoriți contra Aerostarului, dar nu vom avea un meci ușor, cum nu am avut nici la Miercurea Ciuc. Aerostar are câțiva jucători bunișori, cum ar fi Hurdubei (ex. SC Bacău) sau Tudorache (ex. Rapid Suceava), a spus, citat de gazetasv.ro, antrenorul principal al Forestei.

În precedentele trei tururi ale Cupei, Aerostar Bacău a trecut cu 8-1 de Vitis Șuletea (VS), 2-0 de Euromania Dumbrăveni (VN) și la penalty-uri cu scorul general de 7-6 de Sporting Liești (GL).

Foto: FB Foresta Suceava

Marius ANGHEL 27 Sep. 2016, 13:45 Stiri
Pe aceeași temă