Foresta, la a cincea victorie consecutivă sub conducerea lui Cristi Popovici. Sucevenii s-au impus la limită la Miercurea Ciuc și merg mai departe în Cupa României

Marius ANGHEL 14 Sep. 2016, 21:29 Stiri

Foresta Suceava a câștigat, marți după-amiază, și meciul din deplasare cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, contând pentru turul al III-lea al Cupei României la fotbal, fază națională, ajungând la un total de cinci victorii consecutive de când a fost preluată de antrenorul Cristian Popovici. Sucevenii s-au impus la limită, cu 1-0, pe terenul grupării harghitene de Liga a III-a, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Răzvan Avram (30 ani) în minutul 28, din centrarea lui Vlad Bujor, mijlocașul transferat în această vară de la FC Brașov făcându-și astfel un frumos cadou cu ocazia zilei de naștere, care a avut loc luni.

Partida s-a desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare, iar numeroșii spectatori prezenți pe arena din Miercurea Ciuc nu au avut ce regreta. Au asistat la un meci deschis, cu multe faze de poartă. Mult mai experimentați, sucevenii s-au aflat în majoritatea timpului în ofensivă și au ratat prin Bujor, Cerlincă sau Rusu alte câteva bune ocazii de gol.

La echipa gazdă a evoluat pe tot parcursul disputei Robert Ilyes, fostul mijlocaș din perioada de glorie a Forestei. Și nu a făcut-o deloc rău, cu toate că nu mai este deloc tânăr pentru fotbal la cei 42 de ani ai săi.

AFK Csikszereda a evoluat în formula: Barna Nagy – Adrián Majzik, József LÅ‘rincz, Bonifác Csonka, Tamás Vízi (Norbert Antal 84), Ayrton de Oliveira (Arthur Györgyi 57), Zalán Czimbalmos, ElÅ‘d Tankó (Attila Csürös 76), Cătălin Savi, Róbert Ilyés, Barna Bajkó. Antrenor: Róbert Ilyés.

Foresta a evoluat în alcătuirea Hînțăscu – Mihălăchioaie, Lung, Mutu, Semeghin – Aeroaiei (Dănilă ’73), Dumitriu, Rz. Avram (Vl. Stănescu ’75), Drugă – Cerlincă (Bg. Rusu ’70), Bujor. Antrenor: Cristian Popovici.

Fotbaliștii Daniel Bălan, Cornel Căinari, Marius Matei și Alessandro Masella nu au jucat deloc, fiind menajați în perspectiva dificilului meci de campionat de sâmbătă, de la Râmnicu Vâlcea, contând pentru etapa a 7-a a Ligii 2.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: szekelyhon.ro

Marius ANGHEL 14 Sep. 2016, 21:29 Stiri
Pe aceeași temă